01 - Nooit Gedacht

Midnightshopping in Abcoude op 29 juni 2012


Geplaatst op: 20 juni 2012

Op vrijdagavond organiseren de winkeliers en de horeca een speciale avondopening onder de naam Midnightshopping. De winkeliers geven een extra accent aan deze avond.

Muziek en dans tussen 18.00-22.00uur. Tijdens het zingen geven kinderen tussen 20-20.30u.streetdance- en balletoptredens. Er zijn horeca activiteiten en niet te vergeten kinderattracties (springkussen). Allemaal redenen om de benen 's avonds even te strekken en massaal naar het centrum van Abcoude te komen. De avond duurt tot 22.00 uur. Er is geen EK-voetbal, en een bezoek zal zeker ontspannend werken. Een paar andere verrassingen. Koot supermarkt verzorgt onder andere een suikerspin voor de jongeren. Boekhandel Sprey heeft abcoudenaar Huib Hudig, schrijver van het speechboekje: in 10 stappen naar een inspirerende speech uitgenodigd. Vanaf 20.00 uur vertelt Huib over zijn boek en laat aan de hand van filmfragmenten zien hoe je moet speechen.

Huib heeft gewerkt met Mark Rutte, Hein Donner en Rita Verdonk. De toegang is gratis. Remko's brood & taartjes en Keurslagerij Pouw hebben een bijzondere verrassing voor kinderen; zelf een broodje met een worstje bakken boven het vuur. Restaurant Jess gaat tijdens het midnightshoppen een paar keer rond met hapjes. Restaurant De Eendracht gaat een speciaal menu/hapje maken. Jasmijn Chinees-KantoneesRestaurant schrijft op een bord een aanbieding. Er staat veel te gebeuren.

Bij Electro World Bunschoten mogen kinderen en hun ouders cupcakes versieren en is er lekkere koffie en limonade. Er worden foto's gemaakt en meteen op de fotokiosk afgedrukt.

Bij veel winkels zijn prijzen te winnen. Bij wijnhandel de Wakende Haan kunt u de nieuwste soorten rosé proeven.


Bij de Dorpskerk treed het duo Twi-Light op, met zangeres Marije Zwaard en gitarist Leonard Sumah.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midnightshopping in Abcoude op 29 juni 2012

Op vrijdagavond organiseren de winkeliers en de horeca een speciale avondopening onder de naam Midnightshopping. De winkeliers geven een extra accent aan deze avond. Muziek en dans tussen 18.00-22.00uur. Tijdens het zingen geven kinderen tussen 20-20.30u.streetdance- en balletoptredens. Er zijn horeca activiteiten en niet te vergeten kinderattracties (springkussen). Allemaal redenen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: