001 -Brouwer Transport

VLTV presenteert het 37e Plassentoernooi


Geplaatst op: 19 juni 2012

In de laatste week van juli, van zaterdag 21 tot en met zondag 29 juli aanstaande, staat het altijd oergezellige Plassentoernooi weer op het programma.
Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen zullen in een week maar liefst zo'n 500 tennissers strijden om de titel en de eer in hun enkel, dubbel of mixdubbel wedstrijden in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8! Overdag van maandag t/m vrijdag spelen ook de Veteranen 55+ in de categorieën 6,7,8 (DD,HD,GD), aangevuld met gemengd dubbel in categorie 5.

Toptennis, veel gezelligheid, gratis massage en fantastisch eten!
Het plassentoernooi vindt al jaren plaats in de laatste week van juli. Een sterk deelnemersveld zal wederom zorgen voor toptennis in de Ronde Venen. Maar naast schitterend tennisspel kan er ook genoten worden van culinaire verrassingen, verzorgd door topkoks uit de omgeving! Jaarlijks neemt het aantal deelnemers en toeschouwers toe door de geweldige locatie waar van geweldig tennis kan worden genoten in combinatie met heerlijk eten in een gezellige ambiance.

Om de spieren te ontspannen voor of na de tenniswedstrijden, wordt er dit jaar voor het eerst de unieke en luxe service gegeven om te genieten van een gratis massage! Masseer Meneer Guillermo van Berkum zal op de 1e zondag, 22 juli en op donderdagmiddag en avond, 26 juli de spelers gratis verwennen met een heerlijke massage. En dat is nog niet alles! Op woensdagmiddag en avond, 25 juli en zaterdagmiddag, 28 juli kan genoten worden van een gratis voetmassage, verzorgd door Nicole Meinsma van Puur voor je Lijf!

Finale weekend
In het weekend van 28 en 29 juli worden de halve finales en de finales gespeeld, opgeluisterd door een spetterende feestavond op de zaterdagavond. De Veteranen spelen op vrijdag 27 juli de finales en sluiten deze dag hun toernooi af met een overheerlijk slotdiner en dixieland muziek.

Schrijf snel in, want vol is vol!
De inschrijving voor dit gezellige toernooi is al geopend en sluit op 5 juli 2012. Gezien de overweldigende belangstelling de laatste jaren raden we aan snel in te schrijven, want vol is vol! Inschrijven kan via www.toernooi.nl/plassentoernooi of via www.plassentoernooi.nl. Op deze laatste site is ook alle overige informatie te vinden over het plassentoernooi 2012.

Ook als toeschouwer bent u natuurlijk van harte welkom. Kom daarom vooral in de laatste week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VLTV presenteert het 37e Plassentoernooi

In de laatste week van juli, van zaterdag 21 tot en met zondag 29 juli aanstaande, staat het altijd oergezellige Plassentoernooi weer op het programma.Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen zullen in een week maar liefst zo'n 500 tennissers strijden om de titel en de eer in hun enkel, dubbel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: