01 - Nooit Gedacht

Passionkoor naar Korenfestival in Leeuwarden


Geplaatst op: 19 juni 2012

Zaterdag 16 juni kwamen 7 prachtige koren bijeen om alle werelddelen muzikaal langs te reizen, elkaar te ontdekken, te inspireren en met veel plezier samen te musiceren!

Op het Wereldmuziek Korenfestival in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden mocht het regionale Passionkoor zich als eerste presenteren.
Ze deden dat met de hun typerende dynamiek, eigenzinnigheid, enthousiasme en vooral professionaliteit. Het werd dan ook met een daverend applaus gewaardeerd.

Naast Passionkoor traden ook op het Wereldmuziekkoor uit Nijmegen, Cascantar uit Castricum, Coro Cantoro uit Amsterdam/Haarlem, Tadam! Uit Alkmaar, Caucasica uit Groningen en natuurlijk de gastheer Dekoor uit Leeuwarden.
Na de presentatie en kennismaking werden er nog vakgerichte workshops gevolgd en volgden er ook nog optredens voor een breed publiek in de stad Leeuwarden.
Vanuit de Doopsgezinde Kerk, met een prachtige akoestiek zong Passionkoor nogmaals zijn Wereldliederen uit o.a. Ierland, Brazilië, Georgië, Bulgarije en Zuid-Afrika.
Al met al een dag met veel muzikaal plezier in verbondenheid met elkaar!

Passion gaat vanaf 8 juli tot 20 augustus met zomerreces.
Kom vrijblijvend kennismaken met dit koor en meld u aan via de website!
De eerste afspraken voor Kerstoptredens in Dickensstijl zijn al geboekt!
Ook belangstelling? Neem dan contact op via de website www.passionkoor.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor naar Korenfestival in Leeuwarden

Zaterdag 16 juni kwamen 7 prachtige koren bijeen om alle werelddelen muzikaal langs te reizen, elkaar te ontdekken, te inspireren en met veel plezier samen te musiceren! Op het Wereldmuziek Korenfestival in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden mocht het regionale Passionkoor zich als eerste presenteren.Ze deden dat met de hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: