01 - Nooit Gedacht

Feestweek Aalsmeer komt er weer aan


Geplaatst op: 21 juni 2012

Van 2 tot en met 8 september 2012 is het weer tijd voor de jaarlijkse feestweek en zijn er diverse activiteiten en feestavonden in de feesttent op het Praamplein.

Kaartverkoop via internet!
Met ingang van dit jaar zal de kaartverkoop voor de Feestweek Aalsmeer plaatsvinden op digitale wijze. Alleen voor de Nostalgische Filmavond op de dinsdagavond zullen er nog ‘echte nostalgische' entreekaarten worden gedrukt. Meer info over de kaartverkoop voor de kaarten van de Dinsdagavond volgt z.s.m.

Bezoekers hoeven dus niet meer de deur uit om entreekaarten te kopen voor de feestweek! Via www.feestweek.nl kan eenvoudig kaarten worden aangeschaft tot het moment dat het betreffende programma start.

Waarom deze wijziging?
Al jaren krijgt het bestuur van de Stichting Feestweek Aalsmeer vragen waarom het nog niet mogelijk is om entreekaarten te bestellen via internet. Vanaf 2012 heeft het bestuur dan ook besloten om over te stappen naar het digitale tijdperk en de entreekaarten via internet aan te bieden.

Zo kan iedere bezoeker eenvoudig en snel entreekaarten aanschaffen, ook als de voorverkoop start en de bezoeker op vakantie is.

De kosten van deze extra service zullen gedragen worden door de feestweek! Uitsluitend zal er een bedrag van € 0,85 per bestelling in rekening worden gebracht voor de transactiekosten (Ideal).

Of er nu één of tien entreekaarten besteld worden; het bedrag blijft € 0,85!

Start kaartverkoop Feestweek Aalsmeer 2012
Kaarten voor de Feestweek 2012 zullen met ingang van 1 juli 2012 UITSLUITEND te verkrijgen zijn via onze site: www.feestweek.nl. Daarnaast zullen de kaarten verkrijgbaar zijn bij alle Primera winkels in Nederland. Hier worden echter wel servicekosten ad € 2,95 per kaart in rekening worden gebracht!

Prijzen entreekaarten Feestweek Aalsmeer 2012
De entreekaarten voor de Feestweek Aalsmeer 2012 zullen aanmerkelijk goedkoper zijn dan het voorgaand jaar.
Voor de snelle beslissers zijn er de speciale "haantje de voorste tickets" te verkrijgen.

Woensdag € 7,50
"Aalsmeer Live!"Optredens van Stirrrs en Living at A

Donderdag € 15,50
"Miss Aalsmeer verkiezing", met medewerking van o.a. DJ Martijn, Sasja Brouwers, de Top-coverband Diep Triest en Ruth Jacott

Vrijdag € 15,50
"Party Time"", met medewerking van, DJ Martijn, Danny Terp, het Feestteam, Charley Luske, Wolter Kroes en de Diva's of Dance bestaande uit (Anita Doth (2 unlimited), Nance (twenty four 7) en Des'Ray two brothers on the fourth Floor

Zaterdag € 15,50
"Uit je Penta Party", met medewerking van FeestDJ Joost, Rob Ronalds, Mike Peterson, Starkoo, Dries Roelvink en Ronnie Ruysdael.

Passepartourt: € 40,--
Geldig voor alle avonden, m.u.v. dinsdagavond!


Let op: er zijn slechts een beperkt aantal "Haantje de voorste
tickets"te verkrijgen!!! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en op=op!!

Als de "Haantje de voorste tickets" uitverkocht zijn, zal de reguliere voorverkoop starten en zullen de onderstaande prijzen van toepassing zijn:

Woensdagavond € 8,50
Donderdagavond € 17,50
Vrijdagavond € 17,50
Zaterdagavond € 17,50
Passepartout € 49,50 (zijn in de verkoop tot woensdagavond 5-9 19:59uur)

Wie zijn entreekaart(en) niet in de voorverkoop heeft gekocht zal, vanaf moment dat het avondprogramma begonnen is, alleen nog een entreekaart kunnen kopen bij de ingang van de feesttent (indien niet uitverkocht). De kosten zijn dan duurder!!

 www.feestweek.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestweek Aalsmeer komt er weer aan

Van 2 tot en met 8 september 2012 is het weer tijd voor de jaarlijkse feestweek en zijn er diverse activiteiten en feestavonden in de feesttent op het Praamplein. Kaartverkoop via internet!Met ingang van dit jaar zal de kaartverkoop voor de Feestweek Aalsmeer plaatsvinden op digitale wijze. Alleen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: