001 - Escaperoom aglemeen

Vogelvrij Festival verkoopt record aantal tickets


Geplaatst op: 15 juni 2012

Vogelvrij Festival heeft nu al meer tickets verkocht dan de voorgaande edities. Alle ingrediënten voor succes 30 juni zijn aanwezig: de verhuizing naar een nieuwe locatie, een line-up om je vingers bij af te likken en een festival dat tot 02.00 duurt. Promotie en een top ranking op partysites als Partyflock en DJGuide zorgen er zelfs voor dat bezoekers buiten De Ronde Venen en omstreken massaal hun tickets kopen.

Daarnaast heeft een speciale studentenactie via AmigoAmigo bezoekers uit onze hoofdstad overgehaald om Vogelvrij Festival te komen rocken. Vogelvrij Festival groeit dit jaar door naar een nationaal event wat door de echte dance-liefhebbers op waarde wordt geschat. De ervaring leert dat bezoekers uit de omgeving in de laatste week hun ticket pas kopen. De tickets zouden de komende twee weken dus wel eens snel op kunnen raken.

Het festivalterrein, omringd door bomen en één stage sprookjesachtig verlicht, zorgt wanneer de zon ondergaat voor een magische ambiance. Zaterdag 30 juni gaat een onvergetelijk dag worden. Koop dus snel je tickets via www.vogelvrij-festival.nl of bij de bekende voorverkoopadressen (ex FEE)! Check onze website voor meer informatie over het festival en volg ons via Facebook en Twitter. Vogelvrij Festival 2012 gaat los!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vogelvrij Festival verkoopt record aantal tickets

Vogelvrij Festival heeft nu al meer tickets verkocht dan de voorgaande edities. Alle ingrediënten voor succes 30 juni zijn aanwezig: de verhuizing naar een nieuwe locatie, een line-up om je vingers bij af te likken en een festival dat tot 02.00 duurt. Promotie en een top ranking op partysites als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: