001 - Escaperoom aglemeen

Doorrijder na aanrijding met kind meldt zich op politiebureau


Geplaatst op: 14 juni 2012

Mijdrecht - Op woensdag 13 juni meldde een man zich op het politiebureau. Hij gaf aan de bestuurder te zijn waarnaar de politie op zoek was.
Twee dagen eerder, op maandag, werd een 9-jarige jongen uit Mijdrecht aangereden op een zebrapad bij de Roerdomp. De jongen liep daarbij verwondingen op aan zijn ellebogen en rug. De bestuurder stopte, stapte uit, maar reed vervolgens door zonder zijn identiteit prijs te geven.

Op woensdag deed de politie een oproep aan de bestuurder zich te melden. Later die dag besloot de bestuurder, een 22-jarige man uit Rijsenhout, daaraan te voldoen. Hij verklaarde dat hij zag dat een ouder echtpaar zich om de jongen bekommerde, en dat hij daarom weer doorreed. De politie houdt de zaak in onderzoek.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doorrijder na aanrijding met kind meldt zich op politiebureau

Mijdrecht - Op woensdag 13 juni meldde een man zich op het politiebureau. Hij gaf aan de bestuurder te zijn waarnaar de politie op zoek was.Twee dagen eerder, op maandag, werd een 9-jarige jongen uit Mijdrecht aangereden op een zebrapad bij de Roerdomp. De jongen liep daarbij verwondingen op aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: