001 -Brouwer Transport

Eigenaren gouden sieraden gezocht


Geplaatst op: 13 juni 2012

De politie is op zoek naar de eigenaren van diverse gestolen sieraden. Op 17 april werden in de Pijp drie mannen aangehouden die kort daarvoor een mapje sieraden weggooiden.

Na onderzoek bleek dat de sieraden eigendom zijn van slachtoffers van woninginbraken in Uithoorn. Ook de aangehouden mannen komen uit Uithoorn. Nog niet van alle sieraden is de eigenaar bekend. De kans bestaat dat deze kostbaarheden toebehoren aan mensen die in Uithoorn of omgeving wonen en waar kortgeleden bij is ingebroken.

Het opsporingsteam wil de sieraden graag terugbezorgen bij de rechtmatige eigenaren en zoekt tevens aanknopingspunten voor verder onderzoek. Mensen die de sieraden herkennen of tips hebben wordt daarom verzocht zich te melden via 0900-8844.

De sieraden zijn te bekijken op www.depolitiezoekt.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eigenaren gouden sieraden gezocht

De politie is op zoek naar de eigenaren van diverse gestolen sieraden. Op 17 april werden in de Pijp drie mannen aangehouden die kort daarvoor een mapje sieraden weggooiden. Na onderzoek bleek dat de sieraden eigendom zijn van slachtoffers van woninginbraken in Uithoorn. Ook de aangehouden mannen komen uit Uithoorn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: