001 - Escaperoom aglemeen

GroenWest neemt volgende stap in fusietraject


Geplaatst op: 13 juni 2012

GroenWest ontstond op 21 december 2010 uit een fusie van SWW, GroenrandWonen en Westhoek Wonen. Tijdens de fusie spraken het bestuur en de Raad van Commissarissen van GroenWest af de nieuwe organisatie te starten met drie bestuurders en de bestuurssamenstelling binnen twee jaar te herzien. De Raad koos na zorgvuldige afweging voor een bestuursmodel met één bestuurder. Dit past bij de omvang van de organisatie en bij de wens één gezicht naar buiten te laten zien.

Om tot de benoeming van een nieuwe directeur-bestuurder te komen, startte de Raad van Commissarissen een intern selectietraject. De Raad complimenteert het zittende bestuur met het behaalde fusieresultaat en stelt vast dat GroenWest een financieel gezonde toekomst tegemoet ziet. Desondanks heeft de interne procedure niet tot een benoeming geleid. De Raad is daarom gestart met het extern werven van een nieuwe directeur-bestuurder voor GroenWest.
Om de periode tot de benoeming van deze nieuwe bestuurder te overbruggen, is Eric Bessem als interim directeur-bestuurder benoemd. Hij leidt de organisatie de komende periode samen met Lilian Verheul, één van de huidige directeur-bestuurders. Mevrouw Verheul blijft tijdelijk aan om de continuïteit op directie- en MT-niveau te borgen.

Tom Burgers en Peter Korzelius leggen per 1 juli 2012 hun functie als bestuurder neer. De Raad van Commissarissen bedankt hen voor hun enorme inzet en wenst hen al het goeds voor de toekomst.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GroenWest neemt volgende stap in fusietraject

GroenWest ontstond op 21 december 2010 uit een fusie van SWW, GroenrandWonen en Westhoek Wonen. Tijdens de fusie spraken het bestuur en de Raad van Commissarissen van GroenWest af de nieuwe organisatie te starten met drie bestuurders en de bestuurssamenstelling binnen twee jaar te herzien. De Raad koos na zorgvuldige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: