001 - Homan Zonnepanelen

Weer zesde plaats voor Van Rijn Racing


Geplaatst op: 12 juni 2012

Voor de derde ronde van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing is 17 juni (Vaderdag) het Eurocircuit wederom de gastheer. Op het circuit in Valkenswaard beginnen de eerste manches rond de klok van 12.00 uur. Het Mijdrechtse Van Rijn Racing gaat wederom op zoek naar punten voor hun kampioenschap. Na tweemaal een zesde positie gescoord te hebben, wil coureur Dennis van Rijn deze constante lijn voortzetten. Al ging de meest recente klassering niet geheel naar wens, en waren de elf punten zeer welkom na een moeizame finale.

Vlak voor de finales tijdens de wedstrijd van mei jl. begon het plots met regenen, wat een bandenkeuze bemoeilijkte. Aanvankelijk koos Van Rijn ervoor te starten op slicks, maar toen het harder ging regenen besloot hij vlug terug te keren naar de servicetent. Met een razend tempo wisten de monteurs de voorzijde van de Skoda nog te voorzien van een tweetal regenbanden. Ondanks hun inspanningen bleek Dennis in de finale race meer in gevecht te blijven met zijn auto, en ontstond er een achterstand die niet meer te dichten was.

Ook na het raceweekend was er voor het team monteurs weer genoeg te doen. De natte weeromstandigheden zorgde voor het nodige schoonmaakwerk om vervolgens aan de slag te gaan met de carrosserie. Het contact met een muur in de eerste manche had gelukkig niet al te veel schade veroorzaakt. Het onderstel heeft zwaar te verduren gehad, maar bleek ditmaal bestand tegen dergelijke ‘ontmoetingen'. De schade bleef beperkt tot enkel polyestersplinters...

Zondag 17 juni zal het team weer gaan trachten belangrijke punten mee naar huis te nemen, een top 5 klassering zou een mooi Vaderdag cadeau zijn. Hoewel het team goed presteert, gezien het top materieel van de concurrentie, valt nog een hoop te verbeteren. Iets wat het team graag doet. Maar ook de starts, voorgaande jaren een van de sterkste punten van Van Rijn, moeten op zijn minst naar het oude niveau. Afgelopen wedstrijden verloor Dennis hier nog kostbare secondes. Van Rijn Racing is nog lang niet klaar.

Speciaal omdat de derde ronde van het NK Rallyracing op Vaderdag plaats vindt, heeft het Eurocircuit een mooie actie. De toegang tot de wedstrijd is voor het publiek namelijk GRATIS! Of je nu vader bent of niet, het Eurocircuit wil iedereen op deze Vaderdag een leuk, spannend en betaalbaar uitje aanbieden. Dus bezoek Van Rijn Racing op zondag 17 juni, tijdens de derde ronde van het NK Rallyracing op het Eurocircuit Valkenswaard!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer zesde plaats voor Van Rijn Racing

Voor de derde ronde van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing is 17 juni (Vaderdag) het Eurocircuit wederom de gastheer. Op het circuit in Valkenswaard beginnen de eerste manches rond de klok van 12.00 uur. Het Mijdrechtse Van Rijn Racing gaat wederom op zoek naar punten voor hun kampioenschap. Na tweemaal een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: