001 - Escaperoom aglemeen

Atlantis D3 onverwacht kampioen


Geplaatst op: 12 juni 2012

Op zaterdag 9 juni werd de D3 van Atlantis alsnog gehuldigd! Na een spannend korfbalseizoen leek het er aanvankelijk op dat de D3 kampioen zou worden. De verwachting was dat het team de kampioenswedstrijd in zijn zak zou hebben. Maar niet was minder waar, alles zat die avond tegen. Door zeer slecht weer en een minder gemotiveerd team stonden de ploeg uit Mijdrecht na de eerste helft al met 2 -1 achter, gelukkig kwamen de meiden van de D3 de tweede helft met meer strijdlust het veld op en werd er gescoord door onder andere Leonie en Iris. Even was er weer hoop op een gelijkspel, maar de wedstrijd ging verloren met 3-2.
Maar tegen alle verwachtingen in eindigde de wedstrijd tussen Madjoe en Kios in een gelijkspel! Door deze verrassende uitslag zijn drie van de vier teams bovenaan geëindigd met even veel punten. Atlantis D3 was dus toch kampioen en daarom werd de ploeg zaterdag alsnog gehuldigd. Het was een geslaagd einde van een geslaagd seizoen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis D3 onverwacht kampioen

Op zaterdag 9 juni werd de D3 van Atlantis alsnog gehuldigd! Na een spannend korfbalseizoen leek het er aanvankelijk op dat de D3 kampioen zou worden. De verwachting was dat het team de kampioenswedstrijd in zijn zak zou hebben. Maar niet was minder waar, alles zat die avond tegen. Door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: