02 - Senior  sportief actief 2e week

Nieuwe veilingsronde in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 12 juni 2012

Neem plaats in de originele veilingbankjes, ervaar de spanning als de wijzer van de klok begint te draaien en houd handen aan de knop. Druk je als eerste? Dan is het product voor jou! Na het grote succes van het veilen van groente en bloemen tijdens de opening van de tentoonstelling over de Vinkeveense Vaarveiling, heeft ook u nu de kans uw verse groente of boeketje voor de scherpste prijs te bemachtigen. Op zaterdagmiddag 16 juni wordt er vanaf 14.30 uur in Museum De Ronde Venen weer geveild met de authentieke veilingklok van de Vinkeveense veiling!

De Groente- en Fruitveiling in Vinkeveen heeft van 1917 tot 1980 een belangrijke rol heeft gespeeld in het leven van de bewoners uit de regio. Hier werden de producten van tuinders uit de omgeving geveild. Ook nu zijn diverse lokale tuinderijen leverancier voor deze veiling, maar dit keer zonder winstoogmerk. De opbrengst van de veiling komt namelijk geheel ten goede aan het goede doel; het behoud van Museum De Ronde Venen. Speciaal voor deze gelegenheid is tuinder en oud bestuurslid van de veiling Toon Bunschoten aangesteld als veilingmeester. Op professionele wijze brengt hij de goederen aan de man; een ware belevenis voor jong en oud!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe veilingsronde in Museum De Ronde Venen

Neem plaats in de originele veilingbankjes, ervaar de spanning als de wijzer van de klok begint te draaien en houd handen aan de knop. Druk je als eerste? Dan is het product voor jou! Na het grote succes van het veilen van groente en bloemen tijdens de opening van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: