001 - Escaperoom aglemeen

Succesvolle haringparty's in Vinkeveen en Wilnis


Geplaatst op: 12 juni 2012

Wilnis trok afgelopen dinsdag, tijdens de opening van het haringseizoen, veel publiek die zich, onder de klanken van Viribus Unitis en shantykoor de Turfschippers zich de haring goed liet smaken.

De viskaravaan trok naar Vinkeveen waar op vrijdagavond W.C. Zuiderwaard de toeschouwers trakteerden op een hapje (haring) en een drankje. Aanwezig waren (alweer) de Turfschippers, die ondanks de opening van het E.K. voetbal toch nog voor een groot aantal liefhebbers, voor de bijpassende haring- en zeemansliedjes zorgden.
De in de Ronde Venen bekende viskraam van Kees Sier in Vinkeveen was de plaats voor de weekafsluiting
Het weer werkte niet bepaald mee. Toch waren vele haringliefhebbers afgekomen op de Hollandse nieuwe, overgoten met een scheutje zeemans romantiek van het shantykoor.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle haringparty's in Vinkeveen en Wilnis

Wilnis trok afgelopen dinsdag, tijdens de opening van het haringseizoen, veel publiek die zich, onder de klanken van Viribus Unitis en shantykoor de Turfschippers zich de haring goed liet smaken. De viskaravaan trok naar Vinkeveen waar op vrijdagavond W.C. Zuiderwaard de toeschouwers trakteerden op een hapje (haring) en een drankje. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: