001 - Escaperoom aglemeen

Geslaagde clubactiviteit Durven en Doen


Geplaatst op: 12 juni 2012

Als afsluiting van het seizoen vond op 30 mei een clubactiviteit plaats voor kinderen die Durven en Doen-lessen hebben gevolgd bij Astrid Millenaar. Zij waren welkom om in het atelier ‘Van steen tot beeld' te komen beeldhouwen. De kinderen hebben hard gewerkt om van speksteen een beeldje te maken. Dit was niet altijd even gemakkelijk, want waar moet je voor kiezen en kan dat bij deze steen wel? Onder deskundige begeleiding van Corinne Bredemeijer kwam dit gelukkig helemaal goed. Alle kinderen gingen dan ook voldaan en trots weer naar huis terug.

Astrid Millenaar kijkt terug op een geslaagd seizoen van de Club Durven en Doen. Naast de lessen op maandagavond in Mijdrecht, vonden er dit schooljaar ook lessen plaats in Uithoorn en hebben er twee projecten op scholen gedraaid.

Ook landelijk komen er steeds mee nieuwe trainers bij. De nieuwe opleiding tot trainer Durven en Doen gaat in september van start.

In het nieuwe schooljaar zullen de Durven en Doen lessen weer gaan plaatsvinden op maandagavond in Mijdrecht en op woensdagmiddag in uithoorn. Voor meer informatie of aanmelden kunt u kijken op www.despeltuin.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde clubactiviteit Durven en Doen

Als afsluiting van het seizoen vond op 30 mei een clubactiviteit plaats voor kinderen die Durven en Doen-lessen hebben gevolgd bij Astrid Millenaar. Zij waren welkom om in het atelier ‘Van steen tot beeld' te komen beeldhouwen. De kinderen hebben hard gewerkt om van speksteen een beeldje te maken. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: