02 - Senior  sportief actief 2e week

Inbreker aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 11 juni 2012

Mijdrecht - Een 33-jarige man uit Mijdrecht is zondag 10 juni aangehouden. De man wordt verdacht ingebroken te hebben in een geparkeerde auto op de Zilveren Rijder.

Rond 21.45 uur kregen agenten een melding om te gaan naar de Zilveren Rijder omdat omstanders een auto-inbreker in de kraag hadden gevat. De eigenaar van de auto, een 33-jarige man uit Amersfoort, zag dat er een man via het openstaande linkerportierraam met zijn bovenlichaam in zijn auto bevond. De Amersfoorter trok de man uit de auto en hield hem aan. Zij vrouw waarschuwde via het alarmnummer 1-1-2 de politie.

Die nam de Mijdrechter over en sloot hem in voor onderzoek en verhoor. Op het wegdek naast de auto werd een schroevendraaier aangetroffen. De autoradio was al gedemonteerd uit het dashboard en lag op de bestuurdersstoel. Enige tijd later werd bij de politie gemeld dat er in de buurt nog twee auto's waren opengebroken. De politie onderzoekt of de Mijdrechter ook hierbij betrokken is en sloot de Mijdrechter in voor onderzoek en verhoor.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbreker aangehouden in Mijdrecht

Mijdrecht - Een 33-jarige man uit Mijdrecht is zondag 10 juni aangehouden. De man wordt verdacht ingebroken te hebben in een geparkeerde auto op de Zilveren Rijder. Rond 21.45 uur kregen agenten een melding om te gaan naar de Zilveren Rijder omdat omstanders een auto-inbreker in de kraag hadden gevat. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: