001 - Escaperoom aglemeen

Succesvol jeugdkamp tennisvereniging De Ronde Vener


Geplaatst op: 11 juni 2012

Het begon zaterdag 9 juni om 16:00 uur. 35 jeugdleden hadden zich opgegeven. Iedereen kwam bepakt en bezakt aan met hun ouders. Na alle spullen een plekje te hebben gegeven kon het feest beginnen. Iedereen ging gezellig de baan op om te tennissen, terwijl alles in orde werd gemaakt voor de barbecue. We hebben lekker met zijn allen gegeten.
Daarna hebben we ons klaargemaakt voor de wedstrijd Nederland - Denemarken. Deze hebben we met zijn allen gekeken op een grote tv, die beschikbaar was gesteld door Koeleman Electra uit Mijdrecht. Na de wedstrijd zijn we weer even gaan tennissen. Na 2 rondes hebben we nog wat andere tennisspelletjes gedaan, zoals blind tennissen, puntentennis en ‘around the court'. Daarna kon de disco beginnen. We hebben lekker gefeest en meegezongen met de microfoon. Het was tot laat in de avond erg gezellig. Zoals elk jaar komt er niet heel veel van slapen terecht, dus ook dit jaar was dit zo.

Om 7.45 uur werden de kinderen weer wakker gemaakt met lekkere, harde muziek. Toen iedereen er eindelijk uit was en de slaapspullen weer aan de kant waren gezet, konden we gaan ontbijten. Het ontbijt was heerlijk. en verzorgd door een sponsor. Na het ontbijt zijn de kinderen in vier groepen verdeeld en hebben we een leuke fotospeurtocht gedaan. Aan de hand van foto's moest er een route gelopen worden. Tussendoor moesten de kinderen ook nog allemaal vragen beantwoorden. Het hele weekend konden de kinderen punten vergaren. Na alle scores bij elkaar opgeteld te hebben hadden we 2 winnaars. Bij de meisjes was dit Kirsten en bij de jongens Jimboy. Zij kregen een mooie rugzak als prijs. Na deze prijsuitreiking was het einde van het weekend alweer in zicht. Alle kinderen kregen nog een verrassingstas met daarin allemaal leuke dingen, waaronder een oranje toeter (sorry paps en mams!).
Wij willen alle kinderen bedanken voor hun aanwezigheid, zonder jullie was er geen tenniskamp geweest. Verder willen wij ook iedereen bedanken die heeft meegeholpen of heeft gesponsord om het weekend tot een tof en gaaf feest te maken. Wij als jeugdcommissie vonden het erg leuk om het te organiseren. Denk je nu: ‘zo'n feestje wil ik ook wel bij die gezellige tennisclub?' Kijk dan voor meer informatie over de club op onze website www.tvrdv.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvol jeugdkamp tennisvereniging De Ronde Vener

Het begon zaterdag 9 juni om 16:00 uur. 35 jeugdleden hadden zich opgegeven. Iedereen kwam bepakt en bezakt aan met hun ouders. Na alle spullen een plekje te hebben gegeven kon het feest beginnen. Iedereen ging gezellig de baan op om te tennissen, terwijl alles in orde werd gemaakt voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: