001 - Escaperoom aglemeen

'Haringhappen' levert 7100 euro op voor Oppepper4all


Geplaatst op: 11 juni 2012

De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de elfde achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 7.100 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Wensstichting Oppepper4all. Na afloop nam Antoinet Klaasen van de stichting de cheque in ontvangst.

Vele liefhebbers van de Hollandse Nieuwe kwamen donderdag 7 juni jl. naar het Raadhuisplein om de maatjes van Smit Volendammer Visdelicatessen te proeven. Ondersteund door de Willy Latino band was het een zeer geanimeerde bijeenkomst.

De opbrengst van de haringproeverij werd door de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis ter beschikking gesteld aan het goede doel. Dit jaar was dat Wensstichting Oppepper4all (www.deoppepper.nl). De doelstelling van deze stichting (gevestigd in Abcoude) is het vervullen van wensen van personen van alle leeftijden met een handicap of chronische ziekte en hun mantelzorgers. Het huidige werkgebied is Utrecht, Noord en Zuid-Holland.

Tien keer onder de hamer
De opbrengst voor het goede doel wordt vooral bereikt door het veilen van het eerste vaatje Rondeveense haring en dit gebeurde onder de enthousiasmerende leiding van veilingmeester Peter Forsthövel, die het vaatje maar liefst tien (!!) keer achtereen onder de hamer wist te brengen. Het eerste hoogste bod ging naar mevrouw P. Van Dort (namens Van Dort & Partners). Het tweede hoogste bod ging naar de heer R. Meijer (Rabobank). De reeks van winnaars ging verder met de heer R. van Bergen (Van Bergen Sports), de heer C.Snijder (Stichting Ronde Venen Fonds), de heer G. Brouwer (firma Brouwer & Zn), de heer P. Koeleman (A-Parts), de heer J.Verburg, de heer H.Albers (Albers Assurantiën), de heer P. Homan (Homan Beheer) en tenslotte de heer R.Blans (Synfolog).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Haringhappen' levert 7100 euro op voor Oppepper4all

De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de elfde achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 7.100 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Wensstichting Oppepper4all. Na afloop nam Antoinet Klaasen van de stichting de cheque in ontvangst. Vele liefhebbers van de Hollandse Nieuwe kwamen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: