001 - Homan Zonnepanelen

Korfbalvereniging Atlantis gastheer voor Nederlands kampioenschap


Geplaatst op: 11 juni 2012

Aankomende vrijdag mag korfbalvereniging Atlantis de gastheer zijn voor het Nederlands kampioenschap van de reserve ereklasse. Vrijdagavond om 20.30 uur strijden de tweede teams van Dalto uit Driebergen en Blauw Wit uit Amsterdam om het kampioenschap veld 2011-2012.

Zowel Blauw Wit als Dalto zijn gerenommeerde clubs in de korfbalwereld, beide clubs spelen al jaren mee op het hoogste niveau. Dalto 2 is in het afgelopen zaalseizoen al kampioen geworden, dus er wacht een spannende strijd.

Het gastheerschap van Atlantis is te danken aan de topscheidsrechters van de club Frank van der Meer en Charles Keijman (tevens voorzitter van Atlantis). Door hun prominente aanwezigheid op de hoogste niveaus en hun lobby koos de korfbalbond KNKV voor Atlantis als arena voor deze zinderende finale.

Atlantis gaat hoog inzetten om goed voor de dag te komen als gastvereniging voor de finale door middel van alle enthousiaste vrijwilligers die de club rijk is. Atlantis hoopt op mooi weer zodat de gasten ook van het mooie dakterras kunnen genieten.

Atlantis kijkt uit naar dit spektakel en hoopt heel veel toeschouwers op hun terrein te mogen verwelkomen. Vrijdag 15 juni 20.30 uur Blauw Wit 2 - Dalto 2 kampioenschap reserve ereklasse. Het terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht is open voor publiek vanaf 19.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Korfbalvereniging Atlantis gastheer voor Nederlands kampioenschap

Aankomende vrijdag mag korfbalvereniging Atlantis de gastheer zijn voor het Nederlands kampioenschap van de reserve ereklasse. Vrijdagavond om 20.30 uur strijden de tweede teams van Dalto uit Driebergen en Blauw Wit uit Amsterdam om het kampioenschap veld 2011-2012. Zowel Blauw Wit als Dalto zijn gerenommeerde clubs in de korfbalwereld, beide … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: