001 - Escaperoom aglemeen

Interne jeugdcompetitie TVM super geslaagd


Geplaatst op: 11 juni 2012

De afgelopen dinsdagmiddagen hebben vijfentwintig jeugdleden van Tennis Vereniging Mijdrecht (TVM) flink wat ballen het net over weten te spelen! De interne competitie is bedoeld voor jonge tennissers die nog geen of weinig wedstrijdervaring hebben. Op een plezierige en ongedwongen manier oefenden de kinderen met tennissen, serveren, punten tellen en van helft wisselen.

Sommige -soms heel jonge- kinderen hadden pas enkele tennislessen gehad voordat deze competitie begon. De jonge tennissers speelden elke dinsdagmiddag twee à drie wedstrijdjes, met wisselende partners en tegenstanders. Afhankelijk van leeftijd en ervaring speelden de kinderen op de minibaan, op driekwart of op heel veld. Natuurlijk werden de standen genoteerd. De vierde middag werd gezamenlijk afgesloten, met een heerlijke medaille en een mooie foto voor alle deelnemers. Dankzij de het sportieve gedrag van de kinderen en hun heel betrokken (groot-)ouders, de limonade en de meestal prima weersomstandigheden kijken we terug op een heel geslaagde competitie!

Informatie over meer leuke activiteiten van de Jeugdcommissie van TVM, zoals de miniuitwisseling met Tennis Vereniging Wilnis, de Clubkampioenschappen en het Open Jeugdtoernooi? Kijk op de website: www.tvm-mijdrecht.nl/junioren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Interne jeugdcompetitie TVM super geslaagd

De afgelopen dinsdagmiddagen hebben vijfentwintig jeugdleden van Tennis Vereniging Mijdrecht (TVM) flink wat ballen het net over weten te spelen! De interne competitie is bedoeld voor jonge tennissers die nog geen of weinig wedstrijdervaring hebben. Op een plezierige en ongedwongen manier oefenden de kinderen met tennissen, serveren, punten tellen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: