01 - Nooit Gedacht

Geslaagde Vriendjes- en Vriendinnetjesdag bij KV Atlantis


Geplaatst op: 11 juni 2012

Zaterdag 2 juni organiseerde korfbalvereniging Atlantis een leuke, extra activiteit voor de jongste spelers, namelijk de vriendjes- en vriendinnetjesdag. De kinderen van de Welpen, E- en F- jeugd mochten allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het Atlantis-terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht om daar een leuke spelmiddag te beleven. Met de 28 aanwezige kinderen en de zes vrijwilligers werd het een gezellige en sportieve middag!

Er werden allerlei spellen gespeeld, waaronder schieten op korven van verschillende hoogtes, lummelen, mikken op het gatenbord, estafette en diverse tikspelletjes. Aan het einde van de middag werd er als afsluiting door de E- en F jeugd en hun vrienden en vriendinnen nog een echte korfbalwedstrijd gespeeld. Hierna gingen alle kinderen nog even op de foto en werd er limonade gedronken in de kantine.
Korfbalvereniging Atlantis wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet bij deze geslaagde middag!

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde Vriendjes- en Vriendinnetjesdag bij KV Atlantis

Zaterdag 2 juni organiseerde korfbalvereniging Atlantis een leuke, extra activiteit voor de jongste spelers, namelijk de vriendjes- en vriendinnetjesdag. De kinderen van de Welpen, E- en F- jeugd mochten allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen naar het Atlantis-terrein aan de Hoofdweg in Mijdrecht om daar een leuke spelmiddag te beleven. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: