01 - Nooit Gedacht

Seniorenteams verbeteren zich opnieuw tijdens Stratenkorfbaltoernooi


Geplaatst op: 11 juni 2012

Zaterdag 9 juni was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende stratenkorfbal toernooi bij KV Atlantis in Mijdrecht. Ondanks de verwachting van slecht weer waren alle ingeschreven teams aanwezig om er weer een sportieve en vooral gezellige middag van te maken.Tijdens het drukbezochte toernooi deden er twee teams (KV Dakterras en De Papa's en de Mama's) bestaande uit enthousiaste ouders aangevuld met een klein aantal jeugdspelers mee. De inschatting is dat de gemiddelde leeftijd van deze twee teams zo'n 1.5x hoger lag dan het gemiddelde van alle andere teams...
Door een aantal blessures en ziekte misten beide teams een aantal spelers, maar dit heeft er gelukkig niet voor gezorgd dat ze niet mee konden doen. De teams zijn gesponsored door Roebeson en Profile Tyrecenter Hogendoorn, nog bedankt hiervoor.

De resultaten die de teams hebben weten te behalen tijdens het toernooi waren dit jaar opnieuw een verbetering t.o.v. de voorgaande jaren. Er zijn tijdens de 7 gespeelde wedstrijden 14 doelpunten gemaakt. Twee wedstrijden zijn gewonnen, en een is geëindigd in gelijkspel. Dit was helaas net niet genoeg voor beide teams om naar de finale door te komen. Er waren geen kruisfinales voor een 3e en 4e plek, waar anders mogelijk nog een kans op was geweest voor een van de teams.

We willen namens de teams de organisatie bedanken voor een zeer goed opgezet toernooi en vooral heel gezellig toernooi! Met de mogelijkheid om na het toernooi gezellig te blijven eten (met bijna 130 personen) en meerdere grote TV schermen die waren geplaatst om na het eten ook nog Nederland - Denemarken te kunnen kijken, was ook de afsluiting van de dag zeer gezellig en goed te noemen. Nicole, Laura, Alexander, Cees en Reinout, ontzettend bedankt namens de spelers van de teams en zeker tot volgend jaar!
Ook willen we alle supporters die hebben geholpen van het toernooi een succes te maken bedanken voor hun komst en aanmoedigingen. Dit is door ons allen ZEER op prijs gesteld. Ook voor jullie, graag tot volgend jaar!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Seniorenteams verbeteren zich opnieuw tijdens Stratenkorfbaltoernooi

Zaterdag 9 juni was het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende stratenkorfbal toernooi bij KV Atlantis in Mijdrecht. Ondanks de verwachting van slecht weer waren alle ingeschreven teams aanwezig om er weer een sportieve en vooral gezellige middag van te maken.Tijdens het drukbezochte toernooi deden er twee teams (KV Dakterras … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: