0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Muzikanten gezocht voor spectaculair concert


Geplaatst op: 11 juni 2012

Op zaterdag 3 november organiseert muziekvereniging KnA Uithoorn een muzikale avond uit in het Crown theater in Aalsmeer. Dit unieke concert wordt een combinatie van licht klassieke muziek en pop/rock muziek.

Voor dit spectaculaire concert worden nog (amateur) muzikanten gezocht. Speel je een koper (trompet, trombone, hoorn, bas, etc) instrument, of saxofoon, klarinet of dwarsfluit en vind je het leuk om mee te spelen? Meld je dan aan via info@amusicnightout.nl of ga naar de website www.amusicnightout.nl voor meer informatie. Ook hobo en fagot zijn van harte welkom!

Het belooft een muzikaal spektakel voor de regio te worden, dus mis deze kans niet!

Door eerdere artikelen op deze site hebben zich inmiddels ook al meer dan 10 gitaristen aangemeld om mee te spelen met bekende pop/rock nummers van Michael Jackson, Phil Collins en Queen. De mix van gitaren, drums en hout en koper instrumenten maakt het geheel een muzikale uitdaging en afwisselend voor het publiek.

Kaarten voor 3 november zijn inmiddels ook al te koop via de website, inclusief diner arrangementen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikanten gezocht voor spectaculair concert

Op zaterdag 3 november organiseert muziekvereniging KnA Uithoorn een muzikale avond uit in het Crown theater in Aalsmeer. Dit unieke concert wordt een combinatie van licht klassieke muziek en pop/rock muziek. Voor dit spectaculaire concert worden nog (amateur) muzikanten gezocht. Speel je een koper (trompet, trombone, hoorn, bas, etc) instrument, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: