001 -Brouwer Transport

Beschonken automobiliste in Waverveen


Geplaatst op: 10 juni 2012

Waverveen - In de avond van donderdag 7 juni werd een vrouw aangehouden, omdat zij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Rond 21.50 uur kreeg de politie een melding over een bestuurster die vermoedelijk onder invloed van alcohol haar auto zou besturen. Een agent zag de auto op de Hoofdweg, aan de rechterzijde van de rijbaan, stilstaan. Hij sprak de bestuurster aan, waarop zij weg wilde rijden. De agent hield haar tegen, omdat hij de vrouw wilde controleren. De 60-jarige vrouw uit Waverveen moest blazen, maar doordat dit meerdere keren mislukte, moest ze op het bureau meewerken aan een ademanalyse. De uitslag van de ademanalyse was 785 ug/l. Het rijbewijs van de vrouw werd ingevorderd. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beschonken automobiliste in Waverveen

Waverveen - In de avond van donderdag 7 juni werd een vrouw aangehouden, omdat zij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Haar rijbewijs is ingevorderd.Rond 21.50 uur kreeg de politie een melding over een bestuurster die vermoedelijk onder invloed van alcohol haar auto zou besturen. Een agent zag de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: