0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Janno en Rudy sterkste schuttersduo bij De Vinken


Geplaatst op: 8 juni 2012

Ook dit jaar werd het korfbalseizoen bij K.V. De Vinken traditiegetrouw afgesloten met het schutterstoernooi. Over twee avonden verspreid streden 22 duo's voor de schutterstitel 2012.
Vorig jaar gingen Stefan Gijsen en Rutger Woud er met de titel vandoor. Helaas waren zij dit jaar niet aanwezig waardoor er geen titelverdedigers waren. Hierdoor stond de titelstrijd geheel open en waren het Janno van de Plas en Rudy Oussoren die hiervan wisten te profiteren door er voor de vijfde keer met de titel vandoor te gaan.

Op maandag- en woensdagavond 4 en 6 juni vond het schutterstoernooi plaats. Maandag was het weer koud en stond er een venijnig windje over het veld wat menig schot deed afdwalen. Woensdag daarentegen was het weer super; zonnig en geen wind. Uit alle teams uit de competitie waren mensen vertegenwoordigd; mensen uit de selectie, niet-spelende leden, oud-leden en zelfs een speler van onze buurvereniging in Mijdrecht.

Spelregels
Tijdens het schutterstoernooi moest ieder duo tegen ieder ander duo schutteren. Bij het schutteren wordt er over een afstand van zes meter tegen elkaar geschoten, waarbij doorloopballen niet zijn toegestaan. Een wedstrijd is afgelopen wanneer één van beide duo's één keer tot de tien doelpunten is gekomen. Het duo dat begon, moest het andere duo nog een extra kans geven. Hierdoor waren ook gelijke spelen mogelijk. Dit kwam gedurende het hele toernooi zeven keer voor.

Competitie
Vanaf de eerste avond namen Janno en Rudy al de leiding. Ze werden nauw gevolgd door vele andere duo's. Dus was er nog niets beslist na de eerste avond. De tweede avond zou bepalend worden voor welk duo er met de titel vandoor zou gaan. Maar Janno en Rudy verloren de minste wedstrijden en speelde één keer gelijk, waardoor zij er voor de vijfde keer met de titel vandoor gingen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Janno en Rudy sterkste schuttersduo bij De Vinken

Ook dit jaar werd het korfbalseizoen bij K.V. De Vinken traditiegetrouw afgesloten met het schutterstoernooi. Over twee avonden verspreid streden 22 duo's voor de schutterstitel 2012.Vorig jaar gingen Stefan Gijsen en Rutger Woud er met de titel vandoor. Helaas waren zij dit jaar niet aanwezig waardoor er geen titelverdedigers waren. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: