02 - Senior  sportief actief 2e week

Mediaspecialisten samen onder één dak in Dock 15


Geplaatst op: 5 juni 2012

Zes bedrijven die actief zijn op verschillende terreinen binnen de media- en ICT-branche hebben een nieuwe werkplek gevonden op een prachtige zichtlocatie aan één van de hoofdwegen van Mijdrecht: Dock 15 aan de Industrieweg. Afgelopen vrijdag kregen klanten, relaties en familieleden van de medewerkers de gelegenheid om binnen een kijkje te nemen tijdens de officiële opening van het nieuwe gebouw. Dat gebeurde op spectaculaire wijze door illusionist Hans Klok.

Ruim 900 genodigden maakten van de gelegenheid gebruik om het nieuwe kantoorpand te bekijken, nadat daags ervoor Rabobank Rijn en Veenstromen er haar ledenvergadering had gehouden. Het bijzonder vormgegeven gebouw aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht is in de twee maanden dat het open is al een vertrouwde eye-catcher geworden. Niet alleen door de opvallende groengekleurde kubus van gepatineerd koper, of de opvallend gekleurde nachtverlichting aan de buitenzijde, maar vooral door de bovenmaatse witte kroonluchter in de vide.

Het pand, dat is opgebouwd uit duurzame geklikte bakstenen zonder specie, HR++ glas en voor 99% is voorzien van led-verlichting, beschikt over diverse bijzonder vormgegeven vergaderruimtes en in de kubus bevindt zich een grote presentatieruimte voor seminars, e.d. Op de begane grond bevindt zich een echte bruine kroeg, een knipoog naar het kantoor boven Café-Restaurant De Plashoeve in Vinkeveen, waar grondlegger Youri Lieberton elf jaar geleden zijn bedrijf begon.
Ook beschikt het pand over een grote studio voor fotografie- en video-doeleinden.

Bij de officiële opening, waarbij hij op spectaculaire wijze door Hans Klok uit een kist werd ‘getoverd', gaf Youri Lieberton aan trots te zijn op de medewerkers om zich heen. "Met elkaar hebben we dit resultaat bereikt. Dock 15 biedt onze ons de ruimte om te werken aan verdere groei van onze projecten en bedrijven."

De zes in het nieuwe pand gevestigde bedrijven treden onder de vlag van Dock 15 naar buiten als dé plek waar opdrachtgevers terecht kunnen voor oplossingen van hun communicatievraagstukken. Behalve online-specialist A-side media vindt men hier ICT-specialist SolidQ IT, videoproductiebedrijf Roadworks TV, ontwerp- en drukwerkbureau Punt 4, uitgeverij A-side Publishing (o.a. De Groene Venen) en pr-bureau PRWORKS.

Het kantoorpand is ontworpen door Studio 110 Architecten uit Vinkeveen, onder leiding van Roland Borst. D+Z Architecten + Projectmanagers is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting van het interieur. Hoofdaannemer voor de realisatie van het kantoorpand was H.M. van Scheppingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Dock 15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mediaspecialisten samen onder één dak in Dock 15

Zes bedrijven die actief zijn op verschillende terreinen binnen de media- en ICT-branche hebben een nieuwe werkplek gevonden op een prachtige zichtlocatie aan één van de hoofdwegen van Mijdrecht: Dock 15 aan de Industrieweg. Afgelopen vrijdag kregen klanten, relaties en familieleden van de medewerkers de gelegenheid om binnen een kijkje … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: