02 - Senior  sportief actief 2e week

Groot voetbalfeest in EK Tent De Ronde Venen


Geplaatst op: 6 juni 2012

Zaterdag 9 juni wordt er een groot oranjefeest gebouwd aan de Mijdrechtse Dwarsweg. Deze avond speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd tegen Denemarken. In de EK Tent De Ronde Venen kunnen inwoners uit De Ronde Venen de wedstrijd volgen op een groot scherm. DJ Jeroen Post (bekend van TMF) zorgt deze avond voor muziek.

De wedstrijd start om 18.00 uur, maar de tent is al open vanaf 16.00 uur. Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je eten en drinken in de tent. Voor de wedstrijd kunnen bezoekers kiezen voor een maaltijd van Partycentrum De Meijert en Rendez-Vous. In de tent zijn consumptiemuntjes te koop waarmee kan worden afgerekend. De wedstrijd wordt met een krachtige beamer geprojecteerd op een groot scherm van 5x3 meter. Zo kan iedereen in de tent de wedstrijd goed volgen. Na de wedstrijd barst het echte feest los, met DJ Jeroen Post die de tent op zijn kop zet. De tent sluit uiterlijk om 1.00 uur.

Door de centrale ligging is de tent goed bereikbaar voor inwoners van Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Waverveen. De tent staat aan de Mijdrechtse Dwarsweg 36 (het voormalige Vogelvrij Festival terrein, schuin tegenover BP tankstation). De entree bedraagt € 5,-, echter ontvang je twee consumptiemuntjes retour. De tent biedt ruimte aan maximaal 1.000 personen.

Bekijk de website voor de volgende wedstrijden die te zien zijn in de EK Tent, www.ekdrv.nl.

Parkeren: Veenweidebad aan de Ontspanningsweg

Op woensdag 13 juni voor de wedstrijd Nederland - Duitsland hebben we een speciaal menu met o.a. Wiener Schnitzel en Broodjes Braadworst. Vanaf 18.00 uur is de tent open. Aanvang wedstrijd 20.45 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: EK Tent De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot voetbalfeest in EK Tent De Ronde Venen

Zaterdag 9 juni wordt er een groot oranjefeest gebouwd aan de Mijdrechtse Dwarsweg. Deze avond speelt het Nederlands elftal haar eerste wedstrijd tegen Denemarken. In de EK Tent De Ronde Venen kunnen inwoners uit De Ronde Venen de wedstrijd volgen op een groot scherm. DJ Jeroen Post (bekend van TMF) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: