001 -Brouwer Transport

Regen verhindert Assuline Turfstekerstoernooi


Geplaatst op: 4 juni 2012

Na een prachtige zaterdag was het zondag 3 juni tijd voor het 24e Assuline Turfsteker volleybaltoernooi in Vinkeveen. Helaas bleek het weer op zondag het tegengestelde te zijn van dat op zaterdag: geen zon, lage temperatuur en urenlange regen. De combinatie van regen en kou deed de toernooi organisatie besluiten om het volleyballen af te lasten. Onder deze omstandigheden beleeft bijna niemand plezier aan een dagje buiten volleyballen. Een tegenvaller voor de organisatie, want het werven van de teams en organisatie van het toernooi is allemaal voor niets geweest. Wij danken uiteraard toernooi sponsoren Assuline, RBC Bouw, Autobedrijf Rovémij en Hovenier Vellekoop, en eveneens de teams die een leuk toernooi hadden willen spelen voor het begrip van het afgelasten van het toernooi. De toernooicommissie denkt stiekem alweer na over 2013, want dan wordt het Assuline turfstekertoernooi voor de 25e maal georganiseerd. Dit zou reden kunnen zijn om wat extra te gaan doen. Qua weer moet het dan wel een succes worden, want statistisch gezien is het zeer onwaarschijnlijk dat het twee jaar op rij slecht weer is tijdens het toernooi.

Op de resterende 4 dinsdag trainingsavonden wordt het 2-2 toernooi gespeeld op 6 halve velden. Liefhebbers kunnen zich nog aanmelden voor de toernooien van 12 juni, 19 juni en 26 juni. Meer informatie vind je op de site www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Regen verhindert Assuline Turfstekerstoernooi

Na een prachtige zaterdag was het zondag 3 juni tijd voor het 24e Assuline Turfsteker volleybaltoernooi in Vinkeveen. Helaas bleek het weer op zondag het tegengestelde te zijn van dat op zaterdag: geen zon, lage temperatuur en urenlange regen. De combinatie van regen en kou deed de toernooi organisatie besluiten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: