Mooie afsluiting van het seizoen voor Atlantis A2

Geplaatst op: 4 juni 2012

Om half 9 ‘s ochtends was het weer verzamelen: Atlantis A2 zou zijn laatste wedstrijd van dit seizoen gaan spelen tegen Badhoevedorp A1. Om precies half 10 stond iedereen fris en fruitig in het veld. De één iets meer met een kater dan de ander, maar dat ze voor de winst gingen was zeker! In de aanval begonnen Robin van ‘t Schip, Kariem Khalifa, Willemijn Schouten en Robina van Senten en in de verdediging Matthijs Blokland, Timo Jongerling, Iris Faccee-Schaeffer en Eva Haspels.

Helaas bleek de voorbereiding van Atlantis niet zo goed te zijn, dat ze meteen een voorsprong kon pakken. Het ging gelijk op. Met een paar mooie doorloopballen en schoten stond het team in de rust met 5-6 achter. Gelukkig was Coach Chantal Poolman er om Atlantis op te peppen en goede aanwijzingen te geven.

Met volle moed begon de A2 aan de tweede helft. Na tien minuten kwam Heleen Haspels erin voor Robina en een kwartier later werden Jesper Zaal en Joyce Roodenburg ingewisseld voor Timo en Iris. Ondertussen kregen de spelers van Atlantis de smaak te pakken en begonnen ze uit te lopen. Bij 10-10 ging de knop helemaal om en hebben ze de wedstrijd afgemaakt door met 19-12 te winnen. Een mooiere afsluiting kon het bijna niet zijn! Het hele team wil coach en trainer "Channie" bedanken, maar ook Auke van der Zijden en alle trouwe supporters! Want zonder hen was het nooit zo'n leuk seizoen geweest!

Om half 9 ‘s ochtends was het weer verzamelen: Atlantis A2 zou zijn laatste wedstrijd van dit seizoen gaan spelen tegen Badhoevedorp A1. Om precies half 10 stond iedereen fris en fruitig in het veld. De één iets meer met een kater dan de ander, maar dat ze voor de … Lees meer »