01 - Nooit Gedacht

Aanstaande zaterdag de VIOS taptoe 2012


Geplaatst op: 4 juni 2012

Zaterdag 9 juni op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis in Mijdrecht. De VIOS taptoe 2012. Om 12:30 uur vertrekken de korpsen vanaf de Windmolen voor een stertocht naar het Raadhuisplein. Om 13:00 uur start het voorprogramma met de wedstrijdshows van de minirettes van VIOS en een optreden van VIOS dweilorkest DORST. Om 13:30 uur begint de taptoe. De toegang is gratis.

Zesentwintig keer werd dit spektakel door VIOS op verschillende locaties in Mijdrecht georganiseerd. In die kwart eeuw deed met regelmaat de wereldtop van de show- en marchingwereld de Mijdrechtse taptoe aan. De VIOS taptoe was in den lande een begrip vanwege de perfecte organisatie, presentatie en ambiance. In 2001 stopte VIOS met de organisatie. Nu bijna 11 jaar later probeert VIOS het nog maar eens. En wederom met niet de minste korpsen. Naast de Show- & Marchingband VIOS zelf treden op het Tamboer en Trompetterkorps Euroband uit Rotterdam, de Drumfanfare E.S.K.A. uit Bemmel, de Chr. Muziek- en Showband Juliana en de Chr. Muziek- en Showband Bernard, beiden uit Amersfoort.
De korpsen vertrekken om half één bij het clubgebouw van VIOS aan de Windmolen voor een stertocht naar het Raadhuisplein. Om één uur treden daar in het voorprogramma de minirettes van VIOS op en wordt de stemming er verder ingebracht door dweilorkest DORST. Om half twee start de taptoe.

Aanstaande zaterdag 9 juni dus. Aanvang 13:00 uur en de toegang gratis.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanstaande zaterdag de VIOS taptoe 2012

Zaterdag 9 juni op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis in Mijdrecht. De VIOS taptoe 2012. Om 12:30 uur vertrekken de korpsen vanaf de Windmolen voor een stertocht naar het Raadhuisplein. Om 13:00 uur start het voorprogramma met de wedstrijdshows van de minirettes van VIOS en een optreden van VIOS dweilorkest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: