Soos De Cirkel viert einde seizoen groots in Parochiehuis


Geplaatst op: 30 mei 2012

Zoals elk jaar gebruikelijk, gingen ook dit jaar vrijwilligers en deelnemers van Soos De Cirkel de zomerstop in met een groots feest in het Parochiehuis van Mijdrecht. Verstandelijk gehandicapten uit De Ronde Venen kwamen met hun familie en vrijwilligers nog één keer bij elkaar voordat ze elkaar ruim drie maanden zouden moeten missen op de gebruikelijke soosavonden. Het werd groots gevierd met een feest en diverse optredens van zowel deelnemers aan de soosavonden als danseressen van Showballet Nicole.

Dit jaar was de afsluiter extra bijzonder omdat de Soos het aankomend seizoen haar 25-jarig bestaan viert. Dit zal extra groots gevierd worden op de Playbackshow in 2013 in De Meijert, maar voor nu beschouwde men dit feest van dinsdag 29 mei alvast als een intiemer voorproefje van wat zal gaan komen. En dat lukte.

Bij binnenkomst werden de feestgangers als eerste ontvangen met de drive-in-discotheek van DJ Marco die zingend en swingend achter de draaitafels had plaatsgenomen. Menigeen was niet van zijn tafel weg te slaan en mocht af en toe een stukje meezingen. Daarna kreeg iedereen een (alcoholvrije) cocktail aangeboden en proostte men gezamenlijk op het lange succes van de stichting. Diverse vrijwilligers kregen bloemen als dank voor hun immense inzet. Daarna werd het eindelijk tijd voor het hilarische toneelstuk "Een reis naar Mars", waarbij de acteurs op het toneel alles uit de kast haalden om het publiek zoveel mogelijk te laten lachen. Hier en daar zag men mensen in de zaal zelfs een traantje van het lachen wegpinken. Toen was het de beurt aan Vader Abraham en De Smurfen met "Het Smurfenlied", waarbij het plezier van de artiesten aanstekelijk werkte op het publiek. Jong en oud kon het liedje meezingen, hetgeen dan ook uit volle borst werd gedaan. Showballet Nicole sloot de optredens af met een spetterende dansvoorstelling, waarna de dansvloer nog lang te klein leek.

Om tien uur reden de busjes voor om iedereen weg te brengen, maar het duurde nog ruim een half uur voordat ze konden vertrekken, want niemand ging naar huis zonder elkaar en de vrijwilligers uitgebreid te bedanken en een hele fijne vakantie te wensen. Uiteindelijk verdwenen ze onder luid gezwaai achter de horizon en keerde iedereen met een brede glimlach huiswaarts. Het was weer ontzettend genieten geweest.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Soos De Cirkel viert einde seizoen groots in Parochiehuis

Zoals elk jaar gebruikelijk, gingen ook dit jaar vrijwilligers en deelnemers van Soos De Cirkel de zomerstop in met een groots feest in het Parochiehuis van Mijdrecht. Verstandelijk gehandicapten uit De Ronde Venen kwamen met hun familie en vrijwilligers nog één keer bij elkaar voordat ze elkaar ruim drie maanden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: