0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Legmeervogels meiden MD1 kampioen


Geplaatst op: 30 mei 2012

Afgelopen woensdag 23 mei zijn de meisjes MD1 van de Legmeervogels kampioen geworden. Omdat het team van de MD1 door blessure en schoolkamp niet compleet was, werden zij geholpen door drie meisjes uit de D10M. Deze kampioenschap was een enorme knappe prestatie zeker gezien de start van de competitie. Het team startte met een mengeling van beginnende voetbalmeiden en een aantal die al langer dan een seizoen op het voetbalveld staan. Het was in het begin best wennen en iedereen moest zijn plaats in het veld vinden. Hierdoor duurde het langer voordat de juiste opstelling werd gevonden. Eenmaal in de voorjaarscompetitie ging het team vormen. Er werden spannende wedstrijden gespeeld en ook goed gewonnen.

Afgelopen woensdag was de laatste wedstrijd. Vlak voor het einde van de eerste helft scoren de LMV meiden 1-0. Dit konden ze helaas niet vasthouden in de tweede helft. De eindstand werd 1-1. De meiden dachten dat ze nu gedeelde eerste plaats hadden behaald. Maar gelukkig was het doelsaldo voor de LMV meisjes MD1 hoger waardoor zij overtuigend het kampioenschap hadden gewonnen. Zaterdag volgde een echte huldiging met bekers en bloemen voor de meiden. Gefeliciteerd, toppers, op naar het volgende seizoen!

Als er meisjes zijn die interesse hebben in voetballen dan zijn zij van harte welkom!.
Kijk op de website van de Legmeervogels met wie er dan contact moet worden opgenomen.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legmeervogels meiden MD1 kampioen

Afgelopen woensdag 23 mei zijn de meisjes MD1 van de Legmeervogels kampioen geworden. Omdat het team van de MD1 door blessure en schoolkamp niet compleet was, werden zij geholpen door drie meisjes uit de D10M. Deze kampioenschap was een enorme knappe prestatie zeker gezien de start van de competitie. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: