001 - Escaperoom aglemeen

Campagne Beleef Aalsmeer in de zomer van start


Geplaatst op: 30 mei 2012

Beleef Aalsmeer initieert verschillende promotieactiviteiten om bezoekers naar Aalsmeer te trekken. Vandaag gaat bijvoorbeeld de campagne 'Beleef Aalsmeer in de Zomer' van start. Een belangrijk onderdeel van de campagne is een mooie brochure, waarin veel zomerse activiteiten en evenementen in Aalsmeer genoemd zijn. Dit is interessant voor bezoekers maar zeker ook voor de bewoners zelf. Wist u bijvoorbeeld dat de Westeinder Rondvaart 23 en 24 juni een speciale opentuinen rondvaart organiseert?

Leo van Erp van Café Restaurant De Oude Veiling ontving afgelopen dinsdag uit handen van wethouder Gertjan van der Hoeven het eerste exemplaar van de folder Beleef Aalsmeer in de zomer. De Oude Veiling heeft een rijke culturele geschiedenis. Het pand werd in 1912 als eerste Aalsmeerse veiling gebouwd en kreeg in 1932 de functie als verenigingsgebouw. In de huidige tijd worden er interessante culturele activiteiten georganiseerd. Gertjan van der Hoeven: "De Beleef Aalsmeer in de winter brochure was een succes. Daarom heeft de gemeente besloten om ook voor de zomer variant middelen beschikbaar te stellen. Miranda van Oostrom van Multi Marketeers heeft ervoor gezorgd dat de brochure vol staat met leuke activiteiten die tot stand zijn gebracht met medewerking van onze lokale ondernemers. Zij zorgen voor het gevarieerde aanbod."

Arrangementen
In deze brochure vindt u slechts een kleine greep uit alles wat Aalsmeer te bieden heeft. Op www.beleefaalsmeer.nl vindt u nog veel meer ideeën voor sportieve activiteiten, bijzondere evenementen en bezienswaardigheden. Nieuw en verrassend zijn de arrangementen. In de folder worden verschillende suggesties gedaan. Zo wordt er ondermeer een ‘slecht weer kinderarrangement' aangeboden dat zeker in de smaak zal vallen bij ouders en kinderen.
Een ander belangrijk element van de campagne is de prijsvraag. De bezoekers aan het aanbod maken kans op een mooie (zomerse) prijs

Plaatselijke horeca, VVV en gemeente
De brochure is te vinden bij de plaatselijke horeca, de gemeente en de VVV. Ook is de brochure te downloaden via de websites van beleefaalsmeer.nl en de gemeente.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Campagne Beleef Aalsmeer in de zomer van start

Beleef Aalsmeer initieert verschillende promotieactiviteiten om bezoekers naar Aalsmeer te trekken. Vandaag gaat bijvoorbeeld de campagne 'Beleef Aalsmeer in de Zomer' van start. Een belangrijk onderdeel van de campagne is een mooie brochure, waarin veel zomerse activiteiten en evenementen in Aalsmeer genoemd zijn. Dit is interessant voor bezoekers maar zeker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: