001 - Escaperoom aglemeen

Grote lekkage Brede School Mikado Aalsmeer


Geplaatst op: 29 mei 2012

Zaterdag 26 mei is rond 23.00 uur een lekkage ontdekt bij Brede School ‘De Mikado' in Oost. De lekkage was ontstaan doordat een brandslanghaspel op de eerste etage van de school was losgeschoten. De brandweer is direct uitgerukt en heeft alle waterleidingen en de elektra van het totale pand afgesloten.

Wethouder Ulla Eurich: ‘Gelukkig zijn er geen persoonlijke ongevallen gebeurd maar de waterschade is aanzienlijk. Er is het hele pinksterweekend met man en macht gewerkt om al het water uit het pand te krijgen en de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. Door deze inzet kon dinsdagochtend kinderdagverblijf Partou gewoon weer open.'

De rest van de school heeft deze week nog vrij. Komende week zal nog verder gewerkt worden aan het onderzoeken van de gevolgschade. Maandag 4 juni kunnen alle leerlingen van de Brug, de Zuidooster en de Oosteinder in elk geval weer veilig naar school.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote lekkage Brede School Mikado Aalsmeer

Zaterdag 26 mei is rond 23.00 uur een lekkage ontdekt bij Brede School ‘De Mikado' in Oost. De lekkage was ontstaan doordat een brandslanghaspel op de eerste etage van de school was losgeschoten. De brandweer is direct uitgerukt en heeft alle waterleidingen en de elektra van het totale pand afgesloten. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: