01 - Nooit Gedacht

Burgemeester Litjens kandidaat-lid Tweede Kamerfractie VVD


Geplaatst op: 29 mei 2012

29 mei 2012 maakte de VVD de concept-kandidatenlijst bekend voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012. De burgemeester van Aalsmeer, Pieter Litjens, staat als 26e op deze lijst.

Litjens geeft aan verheugd te zijn met deze plaats op de kandidatenlijst, die overigens nog door de leden van de VVD moet worden bekrachtigd. ‘Ik beschouw het als een eer om de VVD in de Tweede Kamer te mogen vertegenwoordigen. Natuurlijk is het een dubbel gevoel want als ik op 12 september verkozen word, betekent dit dat ik mijn ambt als burgemeester neer zal moeten leggen. Dat zal mij zeer aan het hart gaan. Ik doe mijn werk iedere dag nog steeds met veel plezier en overgave'.

In overleg met de fractievoorzitters in de gemeenteraad en in samenspraak met de Commissaris van de Koningin in Noord-Holland zal burgemeester Litjens verder bezien wat de mogelijke consequenties van de kandidatuur op korte en lange termijn kunnen zijn. ‘Vooralsnog blijf ik gewoon burgemeester van Aalsmeer. Pas na de verkiezingen zal definitieve duidelijkheid ontstaan over mijn toekomst'.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Litjens kandidaat-lid Tweede Kamerfractie VVD

29 mei 2012 maakte de VVD de concept-kandidatenlijst bekend voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012. De burgemeester van Aalsmeer, Pieter Litjens, staat als 26e op deze lijst. Litjens geeft aan verheugd te zijn met deze plaats op de kandidatenlijst, die overigens nog door de leden van de VVD … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: