HSV'69 F1 spectaculair kampioen

Geplaatst op: 29 mei 2012

Afgelopen zaterdag is de F1 van HSV'69 kampioen geworden in de 5e klasse. Dit was een echt kunststukje van de jongens want eigenlijk was Altius (Hilversum) de favoriet. Zij hadden namelijk een beter doelpuntensaldo. Maar HSV had nog kans! HSV en Altius hadden namelijk nog twee wedstrijden op het programma staan: Altius - HSV'69 en een week later HSV'69 - Altius!!
Als HSV nog kampioen wilde worden, moesten ze in elk geval de 1e wedstrijd tegen Altius winnen.
Onder tropische temperaturen werd de eerste wedstrijd gespeeld en eindigde in 5-2 voor HSV! Grote teleurstelling bij de spelertjes van Altius want zij hadden deze wedstrijd kampioen kunnen worden. Maar de kans op het kampioenschap voor HSV was nu wel binnen bereik! Afgelopen zaterdag kwam Altius naar HSV voor de beslissende wedstrijd. Het was erop of eronder.

Vol overgave begon HSV te voetballen en als snel kwamen ze op voorsprong door een prachtig doelpunt van Rowan. Snel daarna zorgde Olè voor het volgende doelpunt.
De 1e helft eindigde in 2-0. Na een korte rust ging HSV weer gauw aan de slag. Na een mooie voorzet van Mads scoorde Alexander. En daarmee kwam HSV op 3-0.

Ondertussen had keeper Thijs verschillende ballen uit het doel weten te houden. HSV werd halverwege de 2e helft zichtbaar vermoeid en Altius wist 2 doelpunten te maken. En zo kwam de stand op 3-2 voor HSV.

Nu werd het pas echt spannend. Gelijkspel mocht het niet worden, er was winst nodig om kampioen te worden. En daar was het verlossende fluitsignaal. Einde wedstrijd. De jongens van HSV gingen uit hun dak van blijdschap! Voor het eerst in de KNVB competitie en gelijk kampioen, wat een mooie prestatie!

Robin, Mads, Jurre, Thijs, Alexander, Rowan, Olè, Guilia, Robin, Thijmen: Top gedaan!

Afgelopen zaterdag is de F1 van HSV'69 kampioen geworden in de 5e klasse. Dit was een echt kunststukje van de jongens want eigenlijk was Altius (Hilversum) de favoriet. Zij hadden namelijk een beter doelpuntensaldo. Maar HSV had nog kans! HSV en Altius hadden namelijk nog twee wedstrijden op het programma … Lees meer »