0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Zakelijke coachings voor bands en muzikanten in N201


Geplaatst op: 29 mei 2012

Door bezuinigingen in de culturele sector zal een hoop veranderen in het podium circuit. Het zal moeilijker gaan worden voor bands om aan optredens te komen, niet alleen bij N201, maar bij vele andere poppodia zal dit het geval zijn. Bands moeten zelf meer moeite gaan doen om publiek binnen te halen en zichzelf te verkopen en promoten bij podia en boekingsbureaus. Maar hoe doe je dat? N201 voelt zich betrokken bij de lokale bands en wil ze zo veel mogelijk helpen. Daarom heeft de N201 iets nieuws te bieden: artiest en band coachings!

De coachings worden door Vincent Kruger gegeven in samenwerking met N201, voor bands die de ambitie hebben om verder te komen en zich professioneel te gaan profileren.Vincent Kruger is gespecialiseerd in het geven van bandcoachings en daarnaast verantwoordelijk voor en betrokken bij het opzetten van festivals, podia en belangenorganisaties. Ook heeft hij muziekmanagement gedaan voor bands als Zuco 103, New Cool Collective en Giovanca en freelance actief met boekingswerkzaamheden voor een breed scala aan opkomende artiesten.

Op 1 juni vindt een introductieavond plaats in N201. Hier wordt veel verteld over de inhoud en de mogelijkheden van de artiestencoaching die Vincent aanbiedt. Het belooft een leuke en interessante avond te worden voor elke muzikant met ambitie, dus zorg dat je er bij bent! Na afloop is de bar geopend zodat er nog gezellig nagetafeld kan worden.

De avond begint om 20:00. Deelname aan de introductie avond kost € 7,50, inclusief koffie, thee en 1 consumptie. Het aantal plaatsen is beperkt, je kunt je van tevoren opgeven door een email te sturen met je naam en eventueel de naam van je band naar kim@n201.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zakelijke coachings voor bands en muzikanten in N201

Door bezuinigingen in de culturele sector zal een hoop veranderen in het podium circuit. Het zal moeilijker gaan worden voor bands om aan optredens te komen, niet alleen bij N201, maar bij vele andere poppodia zal dit het geval zijn. Bands moeten zelf meer moeite gaan doen om publiek binnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: