0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Wandelen met Spel en Sport DRV


Geplaatst op: 29 mei 2012

Het voorjaar is al weer een eindje op streek maar de hele zomer komt er nog aan.
In de maanden juni, juli en augustus gaat Spel en Sport DRV een beginnerscursus sportief wandelen starten. Deze cursus is voor mensen die graag wandelen en hun conditie en wandeltempo willen verbeteren.

En dat kan bij sportief wandelen, want het is een wandeltraining.
Een training sportief wandelen staat borg voor een gevarieerde en verantwoorde opbouw van uithoudingsvermogen en techniek. Ook coördinatie en lenigheid komen aan bod.
Het trainen met elkaar is niet alleen heel gezellig maar ook een stimulans om de conditie te verbeteren. Bovendien bent u lekker buiten en ziet u nog eens wat van de mooie plekjes in onze gemeente.

De begeleiding van de sportieve wandelaars gebeurt door een ervaren en gediplomeerde docent, die erop toeziet dat de krachten goed worden verdeeld.
Ook dit jaar participeert Spel en Sport DRV weer in het jaarlijks beweegprogramma van Sport in de Ronde Venen. Onder het motto Gezond in Beweging kunnen De Ronde Veners voor een klein prijsje bij verschillende sportaanbieders een kennismakingscursus volgen. Op deze manier krijgen senioren de mogelijkheid om kennis te maken met een sport of beweeg vorm, zonder zich direct te verbinden aan een sportclub.

Spel en Sport doet hier natuurlijk aan mee en biedt deze nieuwe sportief wandelcursus aan. De cursus wordt in de maand juni gegeven en bestaat uit 4 lessen van een uur. Deze cursus kost €10,--.
In de maanden juli en augustus wordt een cursus van 6 keer aangeboden voor €15,-.
Warm gelopen?
We lopen op dinsdagochtend van 11.00-12.00 uur en starten bij de ingang van Sporthal de Phoenix, Hoofdweg 85 in Mijdrecht.

Voor meer informatie en aanmelden:
06-21918353 of www.spelensportdrv.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelen met Spel en Sport DRV

Het voorjaar is al weer een eindje op streek maar de hele zomer komt er nog aan.In de maanden juni, juli en augustus gaat Spel en Sport DRV een beginnerscursus sportief wandelen starten. Deze cursus is voor mensen die graag wandelen en hun conditie en wandeltempo willen verbeteren. En dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: