Internationaal Pinkstertoernooi bij Hertha


Geplaatst op: 29 mei 2012

De Pinkesterrace's in Zandvoort, Geiten kijkdagen in Veldhoven en Pinkpop in Landgraaf zo maar drie willekeurige evenementen in Nederland die zich op de pinksterdagen afspelen. In Vinkeveen wordt al voor de 26e keer, tijdens het pinksterweekend, het Internationale Toernooi gehouden. Voetbalteams uit Engeland, Zweden en Duitsland gaven acte de précense. In totaal waren er 9 teams. Dit jaar zowel dames- als herenteams. Het Internationale toernooi is bedoeld als afsluiting van het seizoen voor alle A-junioren teams. Na jaren van knokken om in de A junioren te komen gaan ze over naar de diverse senioren teams. Zo ook de MA1 van Hertha. Die wordt het volgende competitie seizoen Dames 1. De meiden van Hertha worden nu de dames van Hertha. Een andere competitie met andere leeftijdsgenoten. Bij de dames kun je, tot dat jij je te oud voelt om te voetballen, blijven spelen. Je kunt dus ook spelen tegen teams met 30gers of 40gers, een hele nieuwe uitdaging dus. Dit Internationale Toernooi is en blijf een geweldige afsluiting als junior voetballer. De meiden van Hertha zijn als 2e geëindigd en hebben ook nog eens de sportiviteitprijs binnen gehaald. Een geweldig succes van deze afscheid nemende dames. Er namen ook nog twee speciale mensen afscheid van dit team; Peter ter Beek als coach en Swinda Falkena als speelster. Swinda kreeg in de laatste wedstrijd tegen de Engelse meiden een publiekswissel. Peter werd na de wedstrijd door zijn meiden in het zonnetje gezet met mooie cadeaus en een fotoboek, met de mooiste momenten van zijn afgelopen coaching jaren. Swinda en Peter heel erg bedankt voor jullie jarenlange inzet voor dit meidenteam van Hertha. Het gehele weekend was het feest op de Molmhoek in Vinkeveen. Door de voorzitter van Hertha, Harry van Genderen met zijn team, was alles tot in de puntjes geregeld; eten, slapen, drinken, disco, bbq, prijzen voor een verloting en last but not least, geweldig weer. Het gehele weekend een stralende zon met tropische temperaturen.

Met name de Engelse teams liepen op een gegeven ogenblik als rode kreeften rond, die zijn natuurlijk weinig gewend, qua zon dan natuurlijk. Het internationale toernooi is ronduit, in al zijn facetten, een geweldig succes geworden en zal het komende jaar zeker een vervolg krijgen. Vele teams hebben zich nu al weer opgegeven om volgend jaar bij het 27ste Internationale Pinkstertoernooi aanwezig te zijn. Zo'n weekend kan niet zonder inzet van vele tientallen vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om al deze sporters een onvergetelijk weekend te bezorgen. Ook niet zonder behulp van de tientallen sponsoren. Zonder hun zou dit toernooi onbetaalbaar zijn. Iedereen namens het bestuur van Hertha heel erg bedankt. Ook MA1 heel erg bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen, op naar een nieuwe uitdaging, Dames 1. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je het volgende seizoen misschien wel deel uit gaan maken van dit Dames 1 team, vraag dan informatie aan op onze site. www.hertha.nl. Ben je jonger dan 18 jaar en lijkt het je ook leuk om te voetballen bij Hertha, er is altijd wel een team wat bij jou past. Ook voor jou geldt het zelfde, vraag informatie aan op de internetsite en wie weet speel je over een aantal jaar zelf wel mee bij dit Internationale Toernooi. We zien je graag bij de gezelligste voetbalclub van De Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Internationaal Pinkstertoernooi bij Hertha

De Pinkesterrace's in Zandvoort, Geiten kijkdagen in Veldhoven en Pinkpop in Landgraaf zo maar drie willekeurige evenementen in Nederland die zich op de pinksterdagen afspelen. In Vinkeveen wordt al voor de 26e keer, tijdens het pinksterweekend, het Internationale Toernooi gehouden. Voetbalteams uit Engeland, Zweden en Duitsland gaven acte de précense. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: