001- Uithoorn

Dronken Mijdrechter slingerend over N212 Wilnis


Geplaatst op: 29 mei 2012

Mijdrecht/Wilnis - Een man bleek op maandag 28 mei een stevige slok op te hebben.

Rond 13.35 uur zag een getuige een automobilist slingerend over de Ir. Enschedeweg in Wilnis rijden. Daarbij had de automobilist de nodige moeite om op de weg te blijven en reed hij bijna een meisje aan. De getuige belde 1-1-2, bleef de automobilist volgen en gaf zijn positie door. De getuige gaf door dat de automobilist zijn auto op de Aquamarijn in Mijdrecht parkeerde en er te voet vandoor ging. De getuige ging er te voet achteraan. Hij zag dat de verdachte een woning in de buurt binnen ging. Toen de agenten ter plaatse kwamen, wees hij hen op de woning. De agenten gingen daar heen en hielden de verdachte, een 49-jarige man uit Mijdrecht, aan. Zij brachten hem over naar het politiebureau.

De Mijdrechter blies bij de ademanalyse 1025 ug/l, meer dan 4,5 keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dronken Mijdrechter slingerend over N212 Wilnis

Mijdrecht/Wilnis - Een man bleek op maandag 28 mei een stevige slok op te hebben.Rond 13.35 uur zag een getuige een automobilist slingerend over de Ir. Enschedeweg in Wilnis rijden. Daarbij had de automobilist de nodige moeite om op de weg te blijven en reed hij bijna een meisje aan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: