01 - Nooit Gedacht

Tijdelijk jubileumvoordeel bij Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda


Geplaatst op: 22 mei 2012

De Honda Civic beleeft zijn 40 jarig jubileum in Nederland en dat wordt groots gevierd. Kopers van een nieuwe Honda Civic kunnen nu extra voordeel genieten. Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda pakt uit met zeer aantrekkelijke aanbiedingen met name voor de nieuwe Civic, maar ook de Jazz wordt uiterst scherp aangeboden.

Eerder dit jaar introduceerde Honda de nieuwe Civic, die met een gestroomlijnd nieuw uiterlijk en krachtige, zuinige motoren vergelijkbare modellen uit het compacte middensegment de loef afsteekt. De Civic heeft veruit de grootste bagageruimte in zijn klasse en is uitgerust met de unieke ‘Magic Seats’.

40 jaar Civic betekent extra voordeel
Ter ere van het 40-jarig jubileum van de Civic heeft Honda dealer Van Nieuwkerk voor alle nieuwe Civic benzine modellen een superscherpe aanbieding. Het klantvoordeel is minimaal €2.500,- en kan voor een Civic inclusief lederen interieur oplopen tot maar liefst €3.500,-. Deze aanbieding geldt bij aankoop en registratie van de Civic tussen 15 mei en 30 juni 2012. Maar ook op andere Honda modellen zijn tijdelijk veel voordelen te behalen.

Ook groot voordeel op de Jazz
Naast de Civic is ook de aanschaf van de Honda Jazz nu extra voordeling. De Jazz 1.2 met standaard airco is tijdelijk in prijs verlaagd en is nu leverbaar vanaf €14.990,-. Ook de Jazz 1.2 Trend is tijdelijk verlaagd naar €15.490,-. Bovendien is op alle Jazz modellen de metallic-/pearl lak tijdelijk gratis.

Daarnaast levert Honda tijdelijk een aantal modellen met zeer aantrekkelijke uitvoeringen:

CR-Z ‘Limited Edition’
Deze hybride sportcoupé is standaard al rijk uitgerust met het unieke ‘3-mode’- drive systeem, tractie controle, sportstoelen, climate control en radio/cd-speler. Daarnaast zijn op de CR-Z nog diverse extra’s leverbaar. De CR-Z is al verkrijgbaar vanaf €19.990,- en bovendien is de metallic-/pearl lak tijdelijk gratis.

CR-V ‘Limited Edition’
De CR-V biedt een zee van ruimte aan zowel inzittenden als bagage. Met een prijs vanaf €34.900,- incl. BTW is hij al standaard uitgerust met Trailer Stability Assist, tractie controle en electrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Daarnaast biedt de CR-V in ‘Limited Edition’-uitvoering nog veel meer. En ook voor de metallic-/pearl lak op de CR-V geldt tijdelijk geen meerprijs.

Accord Sedan en Tourer ‘Limited Edition’
De exclusieve Accord is al leverbaar vanaf €27.490,-. Zowel de luxe sedan als de ruime Tourer variant zijn tijdelijk leverbaar in ‘Limited Edition’-uitvoering en daardoor extra aantrekkelijk. Ook hier geldt dat de metallic-/pearl lak tijdelijk gratis is.

Bovendien geldt bij Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda tot 30 juni een extra scherp inruil aanbod.

Voor uitgebreide informatie zie www.vannieuwkerk.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijdelijk jubileumvoordeel bij Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda

De Honda Civic beleeft zijn 40 jarig jubileum in Nederland en dat wordt groots gevierd. Kopers van een nieuwe Honda Civic kunnen nu extra voordeel genieten. Automotive-centre Van Nieuwkerk Honda pakt uit met zeer aantrekkelijke aanbiedingen met name voor de nieuwe Civic, maar ook de Jazz wordt uiterst scherp aangeboden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: