Ondanks verlies toch handhaving voor Atlantis 1

Geplaatst op: 20 mei 2012

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, gesponsord door de Rabobank, uit bij Fiducia in Vleuten. Fiducia staat op de derde plaats in de ranglijst en Atlantis zesde. De vorige wedstrijd werd in eigen huis gelijk gespeeld. Voor zowel Atlantis als voor Fiducia was het een belangrijke wedstrijd. De hele wedstrijd ging het gelijk op, met een gelijke ruststand, maar Fiducia trok vijftien minuten voor het einde aan het langste eind. De wedstrijd eindigde in 13 - 9 voor de ploeg uit Vleuten.

Atlantis begon in een gewijzigde basisopstelling. De junioren Jeroen Korver en Maarten Helsloot vulden de plekken van Alex van Senten en Mark Goverse in. Vanaf het eerste fluitsignaal waren beide ploegen gebrand op een overwinning. Fiducia begon scherper en maakte de kansen af. Na tien minuten spelen keken de Mijdrechtenaren tegen een achterstand van 4 - 2 aan. Atlantis herpakte zich en zorgde ervoor dat er werd gerust met een stand van 6 - 6.

Na de peptalk van coach Frits Bruijntjes kon Atlantis weer aan de tweede helft beginnen. Het was Fiducia die scherper uit de kleedkamer kwam. Atlantis haakte weer aan en trok zo de stand weer gelijk. De thuisspelende ploeg was inmiddels uitgelopen naar een stand van 10 - 8. Ondertussen kwam Sharon Moen in het veld. Fiducia ging verder waarmee ze begonnen waren, namelijk scoren en liep uit naar 13 - 8. Steven Gortenmulder maakte zijn debuut in het eerste. Atlantis scoorde nog eenmaal en de scheidsrechter floot af bij een stand van 13 - 9.

Ondanks dat er werd verloren, heeft Atlantis een goede wedstrijd neergezet. Het werd Fiducia zo lang mogelijk moeilijk gemaakt. Door het verlies van DKV 1 kan Atlantis zich handhaven in de derde klasse. Zaterdag 2 juni wordt de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Om 15.30 speelt Atlantis thuis tegen VZOD 1 aan de hoofdweg in Mijdrecht. Kom allemaal Atlantis aanmoedigen naar de overwinning!

Bron: ingezondne stukken

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1, gesponsord door de Rabobank, uit bij Fiducia in Vleuten. Fiducia staat op de derde plaats in de ranglijst en Atlantis zesde. De vorige wedstrijd werd in eigen huis gelijk gespeeld. Voor zowel Atlantis als voor Fiducia was het een belangrijke wedstrijd. De hele wedstrijd ging … Lees meer »