001- Uithoorn

Atlantis E2 kampioen


Geplaatst op: 20 mei 2012

Zaterdag 12 mei was het door Albert van Dijk gesponsorde Atlantis E2 al kampioen! Dit was nog wel gedeeltelijk kampioen, omdat ze afgelopen zaterdag 19 mei nog tegen de medekoploper moesten. Bij winst konden zij ook nog gedeeltelijk kampioen worden. Omdat de E2 toch al kampioen was, werd dit voor de wedstrijd alvast gevierd met een taartje, mooie bloemen en natuurlijk een medaille, zodat de coaches erbij konden zijn.
Voor de wedstrijd werd er goed warmgelopen en bij het inschieten gingen er veel kansen raak. Het team had veel zin om de wedstrijd te gaan spelen en had al helemaal in gedachten dat ze de wedstrijd makkelijk gingen winnen. Helaas was de taart een beetje in de benen van de kinderen gaan zitten en waren ze helemaal in de wolken door de bloemen en de medaille die ze hadden gekregen. Het gevolg was dat ze niet zo goed aan het opletten waren. Hierdoor werd helaas de wedstrijd verloren en was de stemming iets minder, maar ze waren toch nog steeds kampioen! Dit zal dan ook nog gevierd worden met pannenkoeken en (kinder)champagne bij de coaches thuis, wat een gezellige afsluiting van het afgelopen jaar zal worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E2 kampioen

Zaterdag 12 mei was het door Albert van Dijk gesponsorde Atlantis E2 al kampioen! Dit was nog wel gedeeltelijk kampioen, omdat ze afgelopen zaterdag 19 mei nog tegen de medekoploper moesten. Bij winst konden zij ook nog gedeeltelijk kampioen worden. Omdat de E2 toch al kampioen was, werd dit voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: