0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Haringparty op Raadhuisplein in Mijdrecht


Geplaatst op: 20 mei 2012

Voor het elfde achtereenvolgende jaar wordt, in de week dat de eerste Hollandse Nieuwe in Scheveningen wordt aangevoerd, in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd. Deze door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis georganiseerde haringparty zal plaats vinden op donderdag 7 juni van 17.00 - 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk. Het kost u alleen een bonnetje voor de haring en de drank.

De haringparty zal muzikaal worden omlijst door de Willy Latino band die o.a. met Caribische en Zuid-Amerikaanse muziek voor een zonnige sfeer zal zorgen, waarin U op ontspannen wijze Uw vrienden en relaties kunt ontmoeten.

Haring happen voor een goed doel
Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendien een goed doel, namelijk "Wensstichting Oppepper4all". De doelstelling van deze stichting uit Abcoude is het organiseren en realiseren van ultieme wensen voor (ernstig) chronische zieke mensen van alle leeftijden. Meer informatie is te vinden op www.deoppepper.nl.

Veiling van het eerste vaatje haring
Symbolisch zal het eerste vaatje Rondeveense haring geveild worden. Als veilingmeester zal de heer Peter Forsthövel, voormalig notaris in Mijdrecht, optreden.

De eerste Hollandse Nieuwe mag u natuurlijk niet missen. Kom op 7 juni naar restaurant Rendez-Vous in Mijdrecht en hap een harinkje mee!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Haringparty op Raadhuisplein in Mijdrecht

Voor het elfde achtereenvolgende jaar wordt, in de week dat de eerste Hollandse Nieuwe in Scheveningen wordt aangevoerd, in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd. Deze door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis georganiseerde haringparty zal plaats vinden op donderdag 7 juni van 17.00 - 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: