001 - Homan Zonnepanelen

Gezellig ABC-toernooi bij CSW


Geplaatst op: 20 mei 2012

Zaterdag 19 mei jongstleden heeft het jaarlijks toernooi voor de jeugd van de A, B en C teams van CSW weer plaatsgevonden. Ruim 100 jongens en meiden speelden in mixed teams partijtjes 6 tegen 6 in landenteams. Het weer en de sfeer waren geweldig en ondanks dat sommige wat slaap te kort waren gekomen door hun hulp bij minikamp en de meiden van de MC1 tijdens een pittige wedstrijd het kampioenschap die dag al hadden binnengehaald werd er leuk en sportief gevoetbald. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door Zweden.

Na afloop was er een lekkere bbq verzorgd door De Barbecuelijn van Jack Vedder. De hamburgers, kippenpoten en worsten werden handig gedraaid door Bert Wagenaar en Marcel Dokter. Dank daarvoor, mannen! Sommige spelers konden geen genoeg krijgen van het spelletje en voetbalden nog even door op het veld, terwijl DJ Rob zijn muziek binnen in de kantine al liet horen. Toen het uiteindelijk buiten donker werd kon de jeugd hun laatste restje energie nog even kwijt op de dansvloer en is er weer een jaarlijks terugkomend evenement succesvol en gezellig afgesloten. De organisatie van dit evenement kan tevreden terugkijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellig ABC-toernooi bij CSW

Zaterdag 19 mei jongstleden heeft het jaarlijks toernooi voor de jeugd van de A, B en C teams van CSW weer plaatsgevonden. Ruim 100 jongens en meiden speelden in mixed teams partijtjes 6 tegen 6 in landenteams. Het weer en de sfeer waren geweldig en ondanks dat sommige wat slaap … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: