001 - Escaperoom aglemeen

Feestelijke afsluiting G-Hockey bij HVM


Geplaatst op: 16 mei 2012

Zaterdagochtend vierden de Mijdrechtse G-hockeyers het einde van het seizoen. Eerst was er op de club een klein toernooi, waarbij ouders, broertjes en zusjes mee mochten doen. Er waren genoeg spelers en speelsters voor vier teams, die elk een gewone hockeywedstrijd speelden, en een knotshockeywedstrijd. Dat laatste was iets heel anders dan ze gewend waren, maar ging net zo fanatiek! En gelukkig liet de zon zich regelmatig zien.

Sponsor Ascol had alle spelers en begeleiders uitgenodigd voor een pannekoekenlunch, na de wedstrijd. Die liet iedereen zich goed smaken! In het restaurant kregen de spelers en speelsters een diploma, waarop hun prestaties van het voorbije seizoen stonden: tweede in de competitie en eerste op het HVM Wintertoernooi. De begeleiders en begeleidsters, die vanuit de club veel energie steken in het G-hockey, werden in het zonnetje gezet.
Volgend seizoen staan ze er weer!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke afsluiting G-Hockey bij HVM

Zaterdagochtend vierden de Mijdrechtse G-hockeyers het einde van het seizoen. Eerst was er op de club een klein toernooi, waarbij ouders, broertjes en zusjes mee mochten doen. Er waren genoeg spelers en speelsters voor vier teams, die elk een gewone hockeywedstrijd speelden, en een knotshockeywedstrijd. Dat laatste was iets heel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: