01 - Nooit Gedacht

Drukke molendag in Wilnis


Geplaatst op: 16 mei 2012

Nationale molendag op zaterdag 12 mei was een zonnige dag. De Wilnisser Veenmolen had genoeg wind om te draaien, maar met de zeilen aan de wieken, die versierd waren met vlaggetjes. Veel mensen kwamen een kijkje nemen, aan het eind van de dag hadden de vrijwillige molenaars Vos, Van Balgooi en Polhuijs zo'n 250 bezoekers ontvangen. De hele dag door waren er rondleidingen, en de bezoekers werden getrakteerd op thee, koffie en limonade met daarbij kruidkoek en pannenkoeken. Al om drie uur was de voorraad op.
Opvallend was dat veel kinderen de molen bezochten, met hun ouders. Midpoint TV maakte enkele opnamen en interviewde molenaar Vos.

Bezoekers hoeven niet tot volgend jaar te wachten om de molen te zien, hij is elke zaterdag geopend van tien tot vier, voor een bezichtiging of de verkoop van meel en streekproducten.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drukke molendag in Wilnis

Nationale molendag op zaterdag 12 mei was een zonnige dag. De Wilnisser Veenmolen had genoeg wind om te draaien, maar met de zeilen aan de wieken, die versierd waren met vlaggetjes. Veel mensen kwamen een kijkje nemen, aan het eind van de dag hadden de vrijwillige molenaars Vos, Van Balgooi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: