HVM speelt 11-0 tegen Loenen

Geplaatst op: 16 mei 2012

Zondag speelden de heren van hockeyvereniging Mijdrecht de uitwedstrijd tegen rodelantaarndrager Loenen. Er werd dus geen moeilijke match verwacht.

Moeizame start
In de eerste helft werd dat niet meteen zichtbaar. De eerste helft begon Mijdrecht wat stroef. Beide teams waren aanvankelijk aan elkaar gewaagd. De strijd werd voornamelijk op het middenveld gestreden, veel doelkansen leverde dit niet op. Na 17 minuten zag Jacob Veerhuis echter kans de 1-0 op het bord te zetten. De ban was gebroken. Korte tijd later werd de 2-0 uit een strafcorner door Tom Günther binnen gepushed. Met deze stand werd de rust bereikt.
Loenen had tot dan toe goed partij gegeven en de Rondeveense heren moesten er hard voor werken.

Doelpuntenfestival
Het spelbeeld van de eerste helft herhaalde zich niet in het tweede deel van de wedstrijd. Nu kwam HVM op stoom en vielen er doelpunten als rijpe appelen. Er werd in een hoger tempo gespeeld en de Mijdrechtenaren konden elkaar nu veel beter vinden.
De HVM-ers liepen na de theepauze snel uit naar een riante voorsprong. Veel verschillende spelers konden een doelpunt konden laten aantekenen. Maar liefst 8 spelers scoorden deze middag.
Toen het eindsignaal klonk was de eindstand van 11-0 bereikt. Die 0 was met name vastgehouden door een uitstekend keepende Redmar Stienstra. Loenen kwam ondanks het Mijdrechtse overwicht een aantal malen dicht bij een treffer, maar Stienstra liet deze middag niets door. Hij draait een goed seizoen.
Hoogtepunt van de middag was het doelpunt van Romar Nijhuis. Hij verzilverde een toegekende strafbal, die hij hard en laag in de hoek deponeerde. Het was zijn eerste goal dit seizoen en dat werd door het team uitbundig gevierd.
HVM staat nu op de vijfde plaats.
Volgende week zondag staat een lastige thuiswedstrijd tegen de koploper Zwaluwen op het programma.

Zondag speelden de heren van hockeyvereniging Mijdrecht de uitwedstrijd tegen rodelantaarndrager Loenen. Er werd dus geen moeilijke match verwacht. Moeizame start In de eerste helft werd dat niet meteen zichtbaar. De eerste helft begon Mijdrecht wat stroef. Beide teams waren aanvankelijk aan elkaar gewaagd. De strijd werd voornamelijk op het … Lees meer »