001 - Homan Zonnepanelen

Aalsmeerse ambtenaren doen mee aan nationale "Fiets naar je werkdag"


Geplaatst op: 16 mei 2012

Ondanks het bar slechte weer fietsten er afgelopen donderdag toch diverse Aalsmeerse ambtenaren in het kader van de nationale "Fiets naar je werkdag" naar het gemeentehuis. Wethouder Ulla Eurich: " De ambtenaren fietsen natuurlijk niet alleen op deze nationale "Fiets naar je werkdag" naar hun werk. Ook op andere dagen wordt er veel gefietst; het bijzondere is echter dat er afgelopen donderdag toch gefietst werd, ondanks het herfstige weer. Wij proberen dat als gemeente zoveel mogelijk te stimuleren. Immers het mes snijdt aan twee kanten als je fietst naar je werk; het is goed voor het milieu én voor je gezondheid. Aan de nationale "Fiets naar je werkdag" doen wij als gemeente dan ook van harte mee."

Fiets naar je werkdag
Dit jaar hadden zich 9.704 mensen aangemeld voor de nationale Fiets naar je werkdag. Onder deze deelnemers werd een elektrische fiets verloot. De gelukkige winnaar was Wout Stam werkzaam bij Mondriaan (een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg).
De volgende "Fiets naar je werkdag" is op 30 mei 2013.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerse ambtenaren doen mee aan nationale "Fiets naar je werkdag"

Ondanks het bar slechte weer fietsten er afgelopen donderdag toch diverse Aalsmeerse ambtenaren in het kader van de nationale "Fiets naar je werkdag" naar het gemeentehuis. Wethouder Ulla Eurich: " De ambtenaren fietsen natuurlijk niet alleen op deze nationale "Fiets naar je werkdag" naar hun werk. Ook op andere dagen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: