02 - Senior  sportief actief 2e week

Gezellige rondgang VIOS in Hofland-Zuid


Geplaatst op: 15 mei 2012

Ook dit jaar verzorgt VIOS weer in een aantal Mijdrechtse wijken een straatoptreden. Op maandagavond 14 mei was Hofland Zuid de eerste. Later dit jaar volgen nog de wijken Proostdijland en Molenland.

Straatparade en show
Omstreeks half acht vertrok de Show- & Marchingband van VIOS vanaf het parkeerterrein naast het Veenlanden College aan de Diamant voor een straatparade door de wijk Hofland Zuid. De route voerde door bijna alle straten van deze in de zeventigerjaren van de vorige eeuw gebouwde wijk.

Het was er goed weer voor. Fris, bewolkt en gelukkig droog. Langs de route toch veel mensen, die hun avondbezigheden even onderbraken om een glimp van VIOS op te vangen. En natuurlijk, als kind ga je even achter de muziek aan.

Na de leuke rondgang kwam VIOS aan bij het grasveld aan de Rozenobel. Hier liep de showband een run van de U2 taptoeshow. Goed om te zien dat de vorig jaar ingestroomde jongeren de show inmiddels goed onder de knie hebben. Al met al een prima show die door het publiek met een warm applaus werd gewaardeerd. Na deze opvoering marcheerde de band weer terug naar het parkeerterrein bij het Veenlanden College.

Tijdens de rondgang en bij het grasveld deelden vrijwilligers flyers uit om VIOS te promoten en je op te roepen vooral lid te worden. VIOS is méér dan zomaar een muziekvereniging.

Contact
Voor meer informatie en foto's van VIOS en DORST kun je terecht op www.vios-mijdrecht.nl. en www.dweilorkest-dorst.nl. Je kunt VIOS ook volgen op http://twitter.com/#viosmijdrecht.
Heb je interesse om bij VIOS te komen spelen of majoretten? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens en interesse naar pr@vios-mijdrecht.nl. De vereniging neemt dan contact met je op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezellige rondgang VIOS in Hofland-Zuid

Ook dit jaar verzorgt VIOS weer in een aantal Mijdrechtse wijken een straatoptreden. Op maandagavond 14 mei was Hofland Zuid de eerste. Later dit jaar volgen nog de wijken Proostdijland en Molenland. Straatparade en show Omstreeks half acht vertrok de Show- & Marchingband van VIOS vanaf het parkeerterrein naast het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: