02 - Senior  sportief actief 2e week

Van Rijn Racing wil goed begin een vervolg geven


Geplaatst op: 15 mei 2012

Het Eurocircuit is aankomend weekend weer gastheer voor de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap. Na een droog, maar koud weekend tijdens de eerste ontmoeting in april, bracht een zesde plaats wat warmte voor team Van Rijn Racing. Aankomende wedstrijd in Valkenswaard, telt tevens mee voor het Belgisch Kampioenschap. Daarom zal het startveld goed gevuld zijn, met een sterk deelnemersveld. Er valt voor de deelnemers die zowel voor het Nederlandse als het Belgische Kampioenschap rijden, veel te winnen, maar ook te verliezen zijn. Dit seizoen richt Van Rijn Racing zich voornamelijk op de vaderlandse competitie. Vorige wedstrijd kon besloten worden met een A-finale en uiteindelijk een zesde plaats. Zondag 20 mei aanstaande barst de strijd weer los voor Dennis om een van de finale plaatsen.

Vanaf 12.00 uur zal de eerste manche van start gaan, met een sterk deelnemersveld in de Super 1600 klasse, mag Van Rijn zich weer meten met de tegenstanders. April kon het team zich kwalificeren voor een finale. Aankomend weekend zal de strijd om een startpositie in de eindstrijd een iets grotere opgave gaan worden. Zeker met de Belgische toppers die ook afreizen naar Valkenswaard, zal het een knappe prestatie worden om een A-finale te bemachtigen. Hoewel het team niet stilstaat, doet de concurrentie dat ook niet. Desondanks heeft het team in de voorgaande wedstrijd een seconde per ronde weten te winnen, wat in de autosport als een grote sprong voorwaarts mag worden gezien. De Fabia weten de monteurs van het team steeds beter naar wens van hun coureur af te stellen. Hopelijk gaat het zondag 20 mei weer resulteren in een goede uitslag. Vorige wedstrijd waren er, op een kapotte accu na, geen problemen te melden. Iedere manche kon uitgereden worden, iets wat een kwalificering voor een finale plaats enkel ten goede kan komen. Maandagavond zal, zoals gebruikelijk, het wedstrijdverslag weer te lezen zijn op de website www.vanrijnracing.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Rijn Racing wil goed begin een vervolg geven

Het Eurocircuit is aankomend weekend weer gastheer voor de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap. Na een droog, maar koud weekend tijdens de eerste ontmoeting in april, bracht een zesde plaats wat warmte voor team Van Rijn Racing. Aankomende wedstrijd in Valkenswaard, telt tevens mee voor het Belgisch Kampioenschap. Daarom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: