001 - Escaperoom aglemeen

Dion (12) trapt zich het snelst de lucht in op Raadhuisplein


Geplaatst op: 15 mei 2012

Als 2400 Raborenners op hun snelst door Aalsmeer fietsen, kunnen de supersnelle inwoners van Aalsmeer natuurlijk niet achterblijven. Afgelopen zondag 13 mei was de vraag niet alleen hoe hard je ging, maar ook hoe hoog je kwam. CIF, de initiatiefnemer van de Supersnelle Glasvezelweken, bracht reuring op het Raadhuisplein met de Vertical Bike. Inwoners gingen de strijd met elkaar aan. En er kon er maar één de allersnelste zijn op de Vertical Bike. Dion van 12 jaar trapte zich in minder dan 27 seconden naar de top.

Glasvezel
Aalsmeer krijgt een glasvezelnetwerk. Het huidige kabelnetwerk is verouderd en kan de groeiende hoeveelheid data bijna niet meer aan. Het glasvezelnetwerk dat nu wordt aangelegd zorgt ervoor dat de inwoners van Aalsmeer straks niet alleen razendsnel kunnen internetten, maar ook andere geavanceerde digitale diensten kunnen gebruiken. Aalsmeer is binnenkort klaar voor de toekomst.

Over CIF
CIF BV is eigenaar van het netwerk en initiatiefnemer van de Supersnelle Glasvezelweken. De aanlegwerkzaamheden in Aalsmeer worden in opdracht van CIF uitgevoerd door Van Gelder Telecom. De aanleg van het glasvezelnetwerk in Aalsmeer zal naar verwachting nog in 2012 worden afgerond.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dion (12) trapt zich het snelst de lucht in op Raadhuisplein

Als 2400 Raborenners op hun snelst door Aalsmeer fietsen, kunnen de supersnelle inwoners van Aalsmeer natuurlijk niet achterblijven. Afgelopen zondag 13 mei was de vraag niet alleen hoe hard je ging, maar ook hoe hoog je kwam. CIF, de initiatiefnemer van de Supersnelle Glasvezelweken, bracht reuring op het Raadhuisplein met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: